leverage browser caching

Leverage Browser Caching چیست؟ نحوه فعال سازی کش مرورگر

سرعت سایت یکی از فاکتورهایی است که می تواند موفقیت شما را در برابر رقبایتان تضمین کند. برای افزایش سرعت سایت، نیاز به کارهای پیچیده ای نیست. Leverage Browser Caching یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای این کار است.

ETAGs چیست و چگونه کار می کند؟

ETAGs چیست و چگونه کار می کند؟

ETAGs و Expiry headers کمک می کنند تا سرعت سایت شما افزایش پیدا کنند و این افزایش سرعت سایت هم می تواند سئو سایت شما را بهینه کند و کاربران جدیدی وارد سایتتان کند و هم آن ها را به کاربران همیشگی شما تبدیل کند.

نصب زبان برنامه نویسی go در ابونتو و centos

نصب و پیکربندی زبان برنامه نویسی GO در اوبونتو و CentOS

برای نصب زبان go در اوبونتو و CentOS روش های زیادی وجود دارد که نصب با فایل باینری، مدیر بسته و ابزار snap از محبوب ترین آنهاست. برای اینکه این پروسه را با موفقیت پشت سر بگذارید، باید طبق مراحلی که آموزش داده ایم، جلو بروید.

افزونه های بهینه کردن عکس های وردپرس

۱۰ مورد از بهترین افزونه های بهینه کردن عکس های وردپرس

استفاده از ابزارهای بهینه سازی تصاویر در وردپرس یکی از بهترین روش های بهبود سرعت وبسایت ها و همچنین بهبود تجربه کاربری است که از محبوب ترین آنها می توان به EWWW Image Optimizer ،Smush و ShortPixel Image Optimizer اشاره کرد.

زبان برنامه نویسی PHP

زبان برنامه نویسی PHP چیست؟

PHP یک زبان سطح بالا، مفسری و سمت سرور است که امکانات و قابلیت های زیادی را در اختیار برنامه نویسان قرار داده است و به همین دلیل، یک زبان برنامه نویسی محبوب به شمار می رود.

پروتکل FTP

پروتکل FTP چیست؟

پروتکل FTP برای انتقال فایل ها بین سرور و کلاینت استفاده می شود و کار خود را بر اساس مدل سرور-کلاینت انجام می دهد. این پروتکل برای وظایف اصلی خود از پورت های جداگانه استفاده می کند به این صورت که پورت 20 برای ارسال داده و از پورت 21 برای گوش دادن به فرمان ها تنظیم شده است.

آشنایی با فایل php.ini

آشنایی با فایل php.ini، نحوه ساخت فایل و پیدا کردن مسیر آن

شما با استفاده از فایل پیکربندی php.ini می توانید تنظیمات php وب سرور خود را به شکل دلخواه تغییر دهید و دستورالعمل های لازم برای تعیین قوانین استفاده از وبسایت را برای کاربران مشخص کنید. اینجاست که نحوه ایجاد، پیکربندی و ویرایش فایل php.ini اهمیت پیدا می کند و شما هم به عنوان ادمین سایت، طراح سایت یا توسعه دهنده سایت، حتماً باید آنها را یاد بگیرید.

وب سرور

وب سرور چیست و چگونه کار می‌کند؛ معرفی انواع وب سرور

وب سرور کمک می کند تا درخواست کلاینت برای مشاهده سایت، پردازش شود و کاربر بتواند سایت را ببیند.

نحوه تغییر فونت سایت وردپرسی

نحوه تغییر فونت سایت وردپرسی [آموزش از طریق ۵ روش آسان]

اکثر قالب‌ های پیش فرض وردپرسی از فونت های فارسی پشتیبانی نمی کنند. به همین دلیل لازم است که فونت های فارسی را به وبسایت وردپرسی اضافه کنیم یا فونت ها را تغییر دهیم. دلیل دیگر تغییر فونت سایت، بخشیدن وجهه خاص به برند و کسب و کار است.
تغییر فونت سایت وردپرسی به دو شیوه بدون استفاده از افزونه و با استفاده از افزونه تقسیم می شود. در این آموزش از هر دو روش مثال‌هایی را شرح داده ایم.

عمل Domain Forwarding چیست و چه کاربردی دارد؟

Domain Forwarding اصطلاحی برای توصیف فرآیند انتقال دامنه است که استفاده از فوروارد دامنه یا انتقال دامنه راهی برای هدایت بازدیدکنندگان آدرس های دیگر به سایت اصلی است که برای سایت هایی با چندین دامنه، تکنیکی مفید است.

نحوه حل خطای error establishing a database connection

Error Establishing a Database Connection عدم اتصال به پایگاه داده

خطای Error Establishing a Database Connection به معنی این است که فایل های وبسایت شما که در وب سرور قرار دارند، نمی توانند به پایگاه داده وبسایت شما متصل شوند و همین خطا از دسترسی به سایت جلوگیری می کند. خوشبختانه این خطا هم مثل اکثر خطاهای وردپرسی، قابل حل است و با استفاده از راهکارهای ارائه شده در مقاله، به سرعت می توانید نسبت به حل آن اقدام کنید.

فریمورک محبوب PHP لاراول «Laravel» چیست؟

فریم ورک لاراول بر اساس معماری MVC با هدف گسترش نرم افزار های پیچیده تحت وب طراحی شده است و در حالت کلی چهارچوب و محیطی است که به صورت متن باز و رایگان به عنوان محبوب ترین فریم ورک زبان برنامه نویسی PHP به شمار می رود.

نحوه رفع خطای 502 Bad Gateway

تعریف ساده از خطای 502 Bad Gateway و ۱۱ روش رفع ارور

ارور ۵۰۲ از رایج ترین خطاهای سری 5xx است که از سمت سرور وبسایت نشات می گیرد و به علت مشکل در ارتباطات سرور و وب سرور ظاهر می شود. راهکارهایی مثل رفرش صفحه یا حذف کش و کوکی مرورگر برای حل این خطا توسط کاربر و راهکارهایی مثل پیکربندی درست وب سرور، رفع مشکلات PHP و پیکربندی درست فایروال برای رفع خطا توسط وب مسترها استفاده می شود. مشکلاتی مثل بار بیش از حد سرور به صورت دائمی و down شدن سرور هم از مشکلاتی هستند که باید توسط ارائه دهنده هاست حل شوند.

ساب دامین (Sub Domain) یا زیر دامنه چیست؟

ساب دامین یا دامنه فرعی زیر مجموعه دامنه اصلی است، موتورهای جستجو آن را به عنوان یک موجودیت مجزا می بینند به همین علت از زیر دامنه برای سازماندهی وب سایت استفاده می شود؛ زیردامنه ها با اهداف و کاربرد های مختلف توسط شرکت ها مورد استفاده قرار میگیرند اما استفاده اصلی از ثبت نام دامنه، شناسایی بخش های مختلف و متمایز از یکدیگر در یک وب سایت در نتایج موتورهای جستجو است.

همه چیز در مورد سیستم های مدیریت محتوا

سیستم های مدیریت محتوا (CMS) چیست؟

سیستم های مدیریت محتوا، سایت ساز های اپن سورسی هستند که امکان مدیریت و انتشار محتواها را برای کاربران فراهم می کند.
شما می توانید از طریق قالب ها، افزونه ها و … سیستم های مدیریت محتوا را شخصی سازی کنید.
به علت متن باز بودن اکثر سیستم های مدیریت محتوا، امکان توسعه وجود دارد.

انواع رکوردهای DNS در اینترنت

انواع رکوردهای DNS در اینترنت

برای دسترسی به سایت در اینترنت باید آدرس IP سرور وب را بدانید که به خاطر سپردن این آدرس ها کار آسانی نیست؛ بنابراین برای هر آدرس IP، یک نام دامنه در نظر گرفته شده است. بیش از 30 نوع رکورد DNS موجود است که مدیران سایت ها از تعدادی از آنها استفاده می کنند؛ از جمله پر کاربردترین آن ها،CHAME،NS، MX ،TXT،Aمی باشد.

مراحل انتقال سایت به سرور جدید

7 مرحله انتقال سایت به سرور جدید بدون از دسترس خارج شدن آن

انتقال وبسایت به سرور جدید طی ۷ مرحله اصلی، خرید هاست جدید، بکاپ گیری از فایل های سایت، انتقال فایل ها به سرور جدید، تست عملکرد وبسایت در هاست جدید، انتقال ایمیل ها، تغییر نیم سرور و لغو پلن هاستینگ قدیمی انجام می شود که در این آموزش همه این مراحل را با تمام جزئیات بررسی کرده ایم.

نصب CWP در CentOS

نصب (CentOS Web Panel (CWP در CentOS و AlmaLinux

کنترل پنل CWP مخصوص سرور های مبتنی بر CentOS است و مثل سی پنل و پلسک، در زمینه مدیریت وبسایت ها، پایگاه داده ها، ایمیل ها و سایر جنبه های میزبانی وب سنگ تمام گذاشته است. 

همه چیز در مورد فایل Robots.txt

فایل Robots.txt چیست؟ ساخت فایل robots و دستورات اصلی آن

فایل Robots.txt یک فایل متنی حاوی دستورالعمل های لازم برای مسدودسازی برخی از صفحات و محتوای وبسایت است که دوست ندارید توسط ربات های خزنده خزیده و ایندکس شوند. ایجاد و استفاده از یک فایل ربات بهینه، با تغییرات مثبت در عملکرد سئو سایت همراه خواهد بود.

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان برنامه نویسی ASP NET

اگر برای راه اندازی و توسعه سایت خود با این سؤال که وردپرس بهتر است یا زبان برنامه نویسی Net ASP مواجه شدید؛باید گفت اگر به دنبال ارزان ترین و سریع ترین راه برای ارتقای سایت خود هستید، ورد پرس بهترین انتخاب است که بدون نیاز به تخصصی در زمینه کدنویسی به راحتی می توانید وب سایت خود را راه اندازی کنید؛ اما در مورد یک شرکت بزرگ، برنامه نویسی دات نت با امکان طراحی وب سایت مطابق با خواسته و ترجیحات خود ارجحیت دارد و برنامه نویسان قادرند انواع مختلفی از سایت ها را با آزادی عمل و تخصص خود طراحی و پیاده سازی نمایند؛ گرچه هر کدام مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب آن ها باید مطابق با هدف و نیاز شما صورت بگیرد.

آمار دقیق درآمد طراحی سایت در ایران در سال 1402

آمار دقیق درآمد طراحی سایت در ایران💰در سال 1402

به طور میانگین میزان درآمد طراحی سایت در ایران بین ۸ تا ۴۰ میلیون تومان است که با توجه به مبتدی یا حرفه‌ای بودن شما این مبلغ می‌تواند متغیر باشد.

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان برنامه نویسی پایتون

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان برنامه نویسی پایتون

وردپرس به دلیل مزایا و ویژگی های کاربردی و ارزشمندی که دارد امروزه محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در سراسر جهان به شمار میرود که اکثر کسب و کار های برای طراحی سایت خود از وردپرس استفاده می کنند، پایتون نیز یک زبان برنامه نویسی منبع باز، شی‌ءگرا و سطح بالا است که طراحی وب یکی از ویژگی های قوی زبان برنامه نویسی پایتون می باشد.

html چیست و کاربرد آن کجاست؟

html چیست و کاربرد آن کجاست؟

HTML همان مخفف hyper text markup language میباشد و یک زبان نشانه گذاری است، برای داشتن یک سایت ضروری است، اما کافی نیست! HTML اسکلت سایت شما را شکل می دهد.

چرا وردپرس پولی نیست؟ بررسی دلایل رایگان بودن وردپرس

چرا وردپرس پولی نیست؟ بررسی دلایل رایگان بودن وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است که کاربران متخصص را قادر می سازد تابه کمک دانش برنامه نویسی عملکرد وب سایت وردپرسی خود را بهبود ببخشند. وردپرس با قابلیت های قدرتمند خود رایگان است ولی برای استفاده از خدماتی پیشرفته تر غیر رایگان می باشد و مانند هر شرکتی که با آن برخورد کرده‌ایم روش منحصر به فرد خود را برای کسب درآمد دارد.

ساخت دیتابیس در سی پنل

2 روش آسان برای ساخت دیتابیس در سی پنل

سی پنل ۲ ابزار عالی MySQL Databases و MySQL Database Wizard برای ایجاد و مدیریت پایگاه داده ها ارائه می دهد که به کمک هر کدام از آنها می توانید پایگاه داده MySQL یا دیتابیس کاربران را به کمک رابط کاربری سی پنل و بدون نیاز به وارد کردن دستورات sql به صورت دستی ایجاد و مدیریت کنید.

UI و UX چیست؟ چه تفاوتی باهم دارند؟

طراحی UI مخفف «واسط کاربری» یا User Interface Design است؛ طراحی رابط کاربری، به طراحی زیبایی شناختی تمام عناصر بصری رابط کاربری یک محصول دیجیتال اشاره دارد و “UX” مخفف کلمه User Experience  یا «تجربه کاربر» است، تجربه کاربر از برنامه با نحوه تعامل آن‌ها با آن تعیین می شود.

هاستینگ یا میزبانی وب چیست؟

هاستینگ یا میزبانی وب چیست؟

هاستینگ، سازمان و شرکتی است که با ارائه خدمات میزبانی به شما این فضای ذخیره سازی اطلاعات و میزبانی را اجاره می دهد.انتخاب یک سرویس میزبانی مناسب به معنای دسترسی به تخصیص صحیح منابع برای بارگذاری سریع و مطمئن وب سایت شما برای بازدیدکنندگان است.

نصب دیتابیس mongodb در لینوکس

نصب دیتابیس MongoDB در لینوکس اوبونتو، دبیان و CentOS

برای نصب پایگاه داده MongoDB در لینوکس، اول باید ریپازیتوری مربوط به آن را به سیستم لینوکس اضافه کنید و بعد با استفاده از مدیر بسته توزیع لینوکس خود، این برنامه را نصب و سرویس آن را اجرا کنید. این پایگاه داده آماده مدیریت حجم بزرگی از داده های بدون ساختار است، کافیست مراحل نصب و راه اندازی آن را طی کنید و شروع به استفاده از آن کنید.

12 روش کاربردی رفع ارور 500 Internal Server در سایت

12 روش کاربردی رفع ارور 500 Internal Server در سایت

اکثر ارورهای وبسایت دلیل مشخصی دارند که به همین خاطر صاحب وبسایت در اسرع وقت می‌تواند نسبت به حل آن اقدام کند. اما در طرف مقابل، ارورهای تحت کد 5xx که ارور 500 Internal Server هم نمونه‌ای از آن‌هاست، عموما خطاهایی هستند که سرور قادر به تشخیص علت دقیق آن‌ها نبوده و بایستی دلایل احتمالی بروز ارور را بررسی کرد. یکی از دلایل رایج خطای ۵۰۰ مشکل در اتصال به اینترنت و همچنین معیوب بودن فایل htaccess. است.

دلایل مهم برای آپلود نکردن ویدیو در سرور سایت

۱۲ دلیلی که نباید ویدیو ها را در سرور آپلود کنیم!

افرادی که قصد آپلود فایل های ویدیوی در سرور اصلی وبسایت را دارند با یک سری محدودیت ها روبرو هستند که مصرف فضا و پهنای باند زیاد، پیچیدگی پروسه ایجاد و آپلود ویدیوهایی با اندازه و فرمت های مختلف و دردسرهای راه اندازی ویدیو پلیر از مهم ترین آنها هستند.

سرور مجازی هاستینگ چیست؟

سرور مجازی هاستینگ میتواند سرویس هایی نظیر سی پنل و دایرکت ادمین را در اختیار شما قرار دهد که در اینصورت میتوانید به بخش های خاصی از سرور نیز دسترسی لازم را داشته باشید و از هر بخشی سرور را به حالت های مختلف مدیریت نمائید.

وردپرس چیست؟ + بررسی 10 دلیل استفاده از وردپرس

وردپرس یک سیستم آماده برای انتشار محتوا در وب است که می توانید از آن برای ایجاد وب سایت یا وبلاگ خود استفاده کنید، وردپرس شما را قادر می سازد تا وب سایت کامل خود را با استفاده از مرورگر وب خود بسازید و مدیریت کنید؛ بدون اینکه نیازی به یادگیری نحوه کدنویسی داشته باشید.

ومپ سرور (WampServer) چیست؟

WAMP به عنوان نام اختصاری برای پشته نرم افزار Windows، Apache، MySQL، PHP  مورد استفاده قرار میگیرد، WAMP به عنوان روشی برای نصب وردپرس در رایانه‌های شخصی‌ در بین توسعه‌دهندگان و توسعه وبسایت بصورت لوکال هاست معروف شده است.

پاک کردن خودکار حافظه کش در وردپرس از طریق کرون جاب

پاک کردن خودکار حافظه کش در وردپرس از طریق کرون جاب

حافظه کش یا cache در واقع یک کپی از اطلاعات وبسایت است که پس از اولین رجوع کاربر به سایت جمع‌آوری شده و بصورت صفحه‌ وبسایت به او ارائه می‌شود. این اطلاعات پس از مدتی نیاز به حذف و بارگذاری دوباره دارند. کرون جاب نرم افزاری است که می‌تواند این اطلاعات را بصورت اتومات پاک کند. در این مقاله نحوه پاک کردن خودکار حافظه کش در وردپرس از طریق کرون جاب را توضیح می‌دهیم.

پلسک چیست

پلسک (Plesk) چیست؟

پلسک یک کنترل پنل مبتنی بر وب است که به طور فزاینده‌ای به انتخاب ترجیحی برای شرکت های میزبانی وب تبدیل می شود. پیکربندی ساده در Plesk به ارائه دهنده میزبانی وب اجازه می دهد تا به راحتی هزاران هاست مجازی را روی یک سرور واحد مدیریت کند.یک رابط گرافیکی کاربرپسند، مانند Plesk، تمام ویژگی های لازم برای مدیریت وب سرور شما را در یک رابط ساده و شهودی به ارمغان می آورد.

دامنه سایت چیست؟

دامنه سایت چیست؟ + بررسی 4 نوع دامنه

دامنه یا Domain آدرس وب سایت شماست که کاربر با تایپ کردن نام منحصر به فرد شما در نوار URL به وب سایت شما دسترسی می یابد و از محتوا و وب سایت شما به راحتی بازدید می کند.

بررسی تفاوت اصلی vps با vds

۱۰ تفاوت اصلی VPS با VDS که هرکسی نمی داند!

تفاوت اصلی VPS با VDS در نحوه ساختار و تقسیم بندی منابع خلاصه می شود. به این صورت که منابع VDS به صورت اختصاصی و ثابت لحاظ می شود و با خرید VDS صاحب یک سرور اختصاصی مجازی می شوید که هیچ کاربر دیگری نمی تواند به آن دسترسی پیدا کنید. کاربران VPS هم به این منابع اختصاصی دسترسی دارند ولی بار یا ترافیک سنگین VPS های مجاور می تواند درجه پایداری یا عملکرد VPS شما را هم پایین بیاورد.

what is database

پایگاه داده یا دیتابیس (Database) چیست و چه کاربردی دارد؟

پایگاه داده یا دیتابیس مجموعه ای سیستماتیک و سازمان یافته از اطلاعات ساختاریافته است که معمولاً از ذخیره سازی الکترونیکی و دستکاری داده ها پشتیبانی می کنند و توسط یک سیستم مدیریت پایگاه داده (DBMS) کنترل می شود. در دنیای تکنولوژی امروزه پایگاه داده نقش مهمی دارد.

تاثیر انتخاب درست لوکیشن سرور مجازی در سئو سایت

تاثیر انتخاب درست لوکیشن سرور مجازی در سئو سایت

موقعیت مکانی مناسب برای سرور مجازی وبسایت تاثیر زیادی در سرعت و عملکرد وبسایت دارد و اگر کاربران خود را بشناسید و از بین دیتاسنترهای قدرتمند و ایده آل، یک سرور مجازی مناسب انتخاب کنید، شرایط اولیه لازم برای کسب رتبه بالاتر در نتایج جستجو فراهم می شود.

after buying hosts and domains

اقدامات لازم پس از خرید هاست و دامنه سایت

اتصال DNS به دامنه است امری ضروری محسوب میشود و جزو مواردی است که باعث میشود سایت را راه اندازی کنیم؛ در دسته مبحث آموزش شبکه، روش های اتصال دامنه به هاست و روش های اتصال دامنه به سرور مجازی را به ساده ترین حالت توضیح خواهیم داد…

what is a host server

هاست چیست؟ + راهنمای خرید هاست سرور

هاست یا «میزبانی شبکه» به بخشی از سرور گفته می شود که وظیفه نگهداری و مدیریت محتوای یک وب‌ سایت را بر عهده دارد، با استفاده از هاست می توان وب سایت را بر روی بستر وب مدیریت کرد؛ اگر قصد دارید یک کسب و کار اینترنتی ایجاد کنید، دسترسی به یک میزبانی وب قابل اعتماد، ضروری است.

wordpress or programming

وردپرس بهتر است یا برنامه نویسی؟

سیستم مدیریت محتوا یا به اختصار CMS به نرم افزار تحت وب گفته می شود که کاربران به کمک آن می توانند بدون نیاز به دانش فنی تخصصی و کدنویسی، محتوا را ایجاد، ویرایش و سپس در پایگاه داده ذخیره و در وبسایت منتشر کنند.در انتخاب نوع سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی سایت کسب و کارتان باید بر حسب نیاز و خواسته شما از سایت انجام گیرد.

سایت بسازیم؟

چگونه فروشگاه اینترنتی و وب سایت حرفه ای بسازیم؟

بررسی این موضوع که آیا ساخت فروشگاه اینترنتی یا وبسایت حرفه ای حتماً به دانش تخصصی خاصی نیاز است باید گفت: خیر؛ شما با در دسترس داشتن اطلاعات پایه در خصوص نحوه ایجاد وبسایت قادر خواهید بود سایت مورد نظر خود را ایجاد کنید؛ سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتواهایی وجود دارند که به آسانی به شما اجازه ساخت وبسایت را خواهند داد.

بهترین کلاینت های ftp

بهترین کلاینت های FTP در ویندوز، مک و لینوکس

کلاینت های FTP نرم افزارهایی هستند که به خاطر پشتیبانی از پروتکل های اشتراک گذاری فایل مثل FTP و SFTP این امکان را به شما می دهند که فایل ها و فولدرهای خود را با دقت و امنیت بالاتری در سرور آپلود کنید. از بهترین کلاینت های FTP می توان به filezilla و winscp اشاره کرد.

مدیریت فایل در سی پنل

راهنمای مدیریت فایل در سی پنل

 File Manager، پرکاربردترین بخش سی پنل است که با استفاده از آن می توانید فایل های وبسایت خود را در هاست یا سرور آپلود کنید و تغییرات لازم را اعمال کنید. امکاناتی مثل تغییر دسترسی فایل ها و مدیریت دیسک هم به شما کمک می کنند عملکرد وبسایت خود را تحت کنترل نگه دارید.

در کمتر از چند دقیقه ارور ERR_TOO_MANY_REDIRECTS را حل کنید!

دلایل زیادی وجود دارد که می تواند باعث بروز خطای  ERR_TOO_MANY_REDIRECTS شود که پیکربندی نادرست سرور و آپدیت نبودن اطلاعات کش وردپرس و مرورگر از مهم ترین آنها هستند. هر کدام از این موارد، راه حل های خاص خود را دارند و به راحتی قابل حل هستند.

انتخاب پایتون یا پی اچ پی برای شروع برنامه نویسی

پایتون یا پی اچ پی؟ کدام یک برای شروع راحت تر است؟

برای پیدا کردن پاسخ درست این سوال، اول باید بدانید هدف شما از مقایسه این دو زبان برنامه نویسی چیست؟ در چه زمینه ای می خواهید پایتون یا پی اچ پی را انتخاب دهید و به عنوان زبان برنامه نویسی موردنیاز خود یاد بگیرید؟ با بررسی تفاوت ها، نقاط قوت و نقاط ضعف این دو زبان است که می توانید جواب سوال خود را پیدا کنید.

نصب iis در ویندوز سرور

آموزش کاربردی نصب و کانفیگ وب سرور IIS در ویندوز سرور

وب سرور IIS به خوبی می تواند از عهده کارهای مهمی مثل راه اندازی وبسایت ها، اجرای وب اپلیکیشن ها، انتشار محتوا و اجرا اقدامات امنیتی بربیاید، منتها به شرطی که پروسه نصب آن را به درستی طی کنید و شرایط لازم برای استفاده از آن در زمینه های مختلف را فراهم کنید.

وب سرور iis چیست؟

معرفی کامل وب سرور IIS، نحوه عملکرد و مزایای استفاده از آن

سرور IIS یک وب سرور رایگان و منبع باز است که توسط مایکروسافت توسعه یافته است. IIS به عنوان بخشی از سیستم عامل ویندوز ارائه می شود و می تواند برای میزبانی وب سایت ها، برنامه ها و سایر خدمات استفاده شود.

آموزش صفر تا صد راه اندازی گوگل آنالیتیکس 4 [GA4] در سایت

آموزش صفر تا صد راه اندازی گوگل آنالیتیکس 4 [GA4] در سایت

ابتدا می‌توانید یک حساب کاربری جدید GA4 بسازید. سپس، اگر قبلا از Universal Analytics استفاده می‌کردید، به‌راحتی می‌توانید به نسخه جدید GA4 ارتقاء دهید. این ارتقاء بسیار ساده و بدون دردسر است.

آخرین مرحله اضافه کردن برچسب GA4 به وب‌سایت خود است. با این کار، شما قادر به رصد و تحلیل رفتار کاربران در وب‌سایت خود خواهید بود. برچسب GA4 به‌طور انعطاف‌پذیری کار می‌کند و می‌تواند اطلاعات مفیدی را درباره نحوه تعامل با وب‌سایتتان فراهم کند.

نصب وردپرس در ویندوز سرور

راهنمای نصب وردپرس در ویندوز سرور از طریق وب سرور IIS

برای نصب وردپرس در ویندوز به صورت دستی، باید مراحلی از قبیل نصب پیکربندی پایگاه داده و php، راه اندازی fast-cgi و نصب و پیکربندی برنامه وردپرس را انجام دهید که در این آموزش تمام این مراحل را به طور دقیق بررسی می کنیم.

ساختار سایت چیست

ساختار سایت چیست؟ انواع ساختارهای رایج طراحی سایت

ساختار سایت بهینه می تواند شما را به ترافیک و رتبه دلخواهتان برساند منتها به شراطی که المان های آن را به صورت هوشمندانه دسته بندی کنید و از بین ساختارهای سلسه مراتبی، خطی، ماتریس و پایگاه داده، بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

نصب سی پنل در آلما لینوکس

آموزش نصب کنترل پنل سی پنل در آلما لینوکس {راهنمای تصویری}

آلما لینوکس یک توزیع لینوکس مبتنی بر آرچ لینوکس است که برای کاربران حرفه‌ای و علاقمندان به انعطاف‌پذیری و سفارشی‌سازی بالا طراحی شده است. با ارائه یک محیط کاربری سبک و سریع، آلما لینوکس به کاربران اجازه می‌دهد تا به طور کامل کنترل روی سیستم خود داشته باشند و تنظیمات را بر اساس نیازهای خود سفارشی کنند. با استفاده از پکیج منیجر قدرتمند Pacman، کاربران می‌توانند به راحتی نرم‌افزارها را نصب، به‌روزرسانی و مدیریت کنند. علاوه بر این، با امکان نصب و استفاده از آخرین نسخه‌های برنامه‌ها و کتابخانه‌ها، آلما لینوکس به کاربرانش امکان دسترسی به آخرین ویژگی‌ها و به‌روزرسانی‌ها را می‌دهد.

افزونه لایت اسپید کش

تنظیمات لایت اسپید کش برای بهبود سرعت سایت‌های وردپرس

با استفاده از افزونه لایت اسپید کش، سرعت بارگیری صفحات وب سایت شما بهبود می‌یابد و باعث بهینه سازی سئو و تجربه کاربری بهتر می‌شود. یکی از راه‌حل‌هایی که برای بهبود سرعت بارگیری مطرح شده، استفاده از افزونه لایت اسپید کش است. این افزونه با بهینه سازی فایل‌هایHTML، CSS و JavaScript، تلاش می‌کند تا بهترین عملکرد را برای سایت شما فراهم کند.

فریمورک بوت استرپ

بوت استرپ چیست؟ ایجاد سایت ریسپانسیو با Bootstrap

فریمورک Bootstrap مجموعه کاملی از ابزارها و کتابخانه های CSS و JavaScript است که به برنامه نویسان کمک می کند در کمترین زمان ممکن موفق به ساخت صفحاتی شوند که با انواع دستگاه ها سازگار است.

افزایش سرعت آپاچی

افزایش سرعت وب سرور آپاچی در سرور لینوکس برای بهبود عملکرد

روش‌ها و تکنیک‌هایی وجود دارد که می‌توانند در بهبود سرعت و عملکرد وب سرور آپاچی در سرور لینوکس موثر باشند. این تکنیک‌ها شامل تنظیمات پیشرفته آپاچی، بهینه‌سازی تنظیمات سیستم عامل لینوکس، استفاده از ماژول‌های کاربردی، کش‌سازی، فشرده‌سازی، بهینه‌سازی تصاویر و بهره‌برداری از CDN می‌باشند. با استفاده از این راهکارها، سرعت و عملکرد سرور آپاچی بهبود یافته و تجربه کاربران در دسترسی به وب سایت‌ها بهبود می یابد.

رفع خطای DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

نحوه رفع خطای DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN در چند دقیقه!

خطای DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN معمولا به دلیل عدم توانایی سیستم در پیدا کردن آدرس IP متناظر با نام دامنه ایجاد می‌شود. تخلیه کش DNS، تغییر DNS، غیرفعال کردن آنتی ویروس یا VPN از جمله راهکارهایی است که می توانید برای رفع این خطا استفاده کنید.

روش های آپدیت وردپرس

۶ روش آپدیت وردپرس به نسخه جدیدتر به صورت خودکار و دستی

برای دسترسی به امکانات و قابلیت های جدید وردپرس و بالا بردن عملکرد و سطح امنیت وبسایت خود باید حتماً نسبت به آپدیت وردپرس اقدام کنید که برای این کار می توانید از روش های دستی و خودکار استفاده کنید.

آموزش بک آپ گرفتن و ریستور فایل بک آپ

آموزش بک آپ گرفتن و ریستور فایل Backup از هاست سی پنل

بک آپ گرفتن یکی از کارهایی مهمی است که باید هر روز یا هر ماه یک بار انجام دهید تا هر موقع که نیاز به راه اندازی مجدد وبسایت داشتید، از آخرین و بروزترین فایل بکاپ خود استفاده کنید و سایت خود را با استفاده از آن راه اندازی کنید.

خطای ورود به وردپرس

آموزش رفع خطای ورود به پیشخوان وردپرس

اگر در ورود به ورودپرس به مشکل برخورد کرده اید، راهکارهای زیر را امتحان کنید:

رمزعبور خود را تغییر دهید.

کش و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید.

افزونه های خود را غیرفعال کنید.

به تم پیش فرض برگردید.

فایل لاگین خود را جایگزین کنید.

یک فایل htaccess. خراب را برطرف کنید.

بکاپ گیری و ریستور از دایرکت ادمین

آموزش بکاپ گیری و بازگردانی نسخه پشتیبان در دایرکت ادمین

اگر اطلاعاتتان برایتان ارزشمند است، بکاپ گیری را فراموش نکنید. فایل بکاپ درست مانند گاوصندوق اطلاعاتی شماست.

lazy load

Lazy Loading چیست؟ بهبود سئو سایت با تکنیک لیزی لود

lazy load محتوا ها را برای لود شدن به صف می کند و نقش یک مبصر و ناظم را دارد، اگر lazy load نباشد، محتواها برای بارگذاری شدن دعوا می کنند و در نهایت با تاخیر نشان داده می شوند.

آموزش ساخت فایل htaccess

آموزش ساخت فایل htaccess در وردپرس + نحوه ادیت آن

فایل htaccess در واقع یک فایل پیکربندی در وب سرور آپاچی است که این قابلیت را دارد تا دسترسی به سایت و حتی نحوه عملکرد آن را کنترل کند.

ایجاد subdomain

نحوه ایجاد ساب دامین Subdomain در سی پنل

زیردامنه ها سازماندهی عملکردهای مختلف وب سایت خود را برای شما ساده می کنند و در عین حال یافتن این عملکردهای مختلف را برای کاربران آسان تر می کنند.

Addon Domain در سی پنل

آموزش ایجاد ادان دامین Addon Domain در سی پنل

ایجاد اAddon Domain در سی پنل با هدف پیاده سازی سایت های جدید توسط یک پلن هاستینگ انجام می شود که با مراجع به بخش Domains سی پنل و طی چند مرحله ساده تکمیل می شود.

Node.js در ویندوز سرور

آموزش نصب NPM و Node.js در ویندوز سرور + معرفی کاربردها

با نصب Node.js در ویندوز یک محیط کراس پلتفرم برای اجرای کدهای جاوا اسکریت سمت سرور خود ایجاد می کنید تا بدون نیاز به یادگیری یک زبان دیگر به توسعه فرانت اند و بک اند وبسایت یا اپلیکیشن خود ادامه دهید.

پاک کردن کش dns

آموزش پاک کردن کش DNS در ویندوز، لینوکس و مک

پاک کردن حافظه کش domain name system (DNS) یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای رفع مشکلات اتصال است. شما می توانید از این روش چه در ویندوز، چه در لینوکس و چه در مک استفاده کنید.

خطای 404

ارور 404 چیست؟ دلایل ایجاد خطای 404 و 8 روش رفع آن

اگر یک وب گرد باشید، قطعا با این خطا مواجه شده اید و شاید یکی از بدترین خطاهایی باشد، که با آن مواجه می شوید.
صفحه 404 نشان می دهد که صفحه درخواستی شما پیدا نمی شود!

روش های حل ارور 503

رفع ارور 503 (Service Unavailable)

دلایل زیادی برای بروز خطای 503 (Service Unavailable) وجود دارد که ترافیک بالا و باراضافی سرور، کمبود منابع سرور و مشکلات مربوط به DNS از مهم ترین آنها هستند.

نصب phpMyAdmin روی centos 7

آموزش پیکربندی و نصب phpMyAdmin روی centos 7

نصب phpMyAdmin روی centos 7 به کاربران کمک می کند که اجرای دستورات و پیاده سازی عملیات پیچیده مربوط به پایگاه داده را با سرعت و لذت بیشتری انجام دهند.

نحوه فعال سازی ssl در سی پنل

آموزش فعال سازی گواهینامه امنیتی ssl رایگان در سی پنل

با این که فعال سازی خودکار ssl در سی پنل طی دو مرحله ساده انجام می شود ولی تغییری که در دامنه وبسایت شما و عملکرد آن ایجاد می کند، خیلی چشمگیر است.

تنظیمات کش در کلودفلر

آموزش تنظیمات کش در کلودفلر برای افزایش سرعت لود سایت

بخش caching کلودفلر امکانات متنوعی مثل تنظیم TTL، انتخاب نوع محتوا برای کش کردن و تصمیم گیری در مورد کش کردن/نکردن درخواست ها ارائه می دهد که با استفاده از آنها می توانید رفتار کشینگ کلودفلر را متناسب با نیازهای خود تعریف کنید.

لایت اسپید

آموزش نصب لایت اسپید در سی پنل

وب سرور لایت اسپید، حافظه کش دارد و سبب کاهش لودینگ سایت می شود و یک گزینه مناسب برای سایت های پر ترافیک است.

آپاچی چیست؟

آپاچی چیست؟ آشنایی با نحوه عملکرد وب سرور Apache

آپاچی در وب سرور های لینوکسی استفاده می شود و به شما کمک می کند که بتوانید سرعت بالا آمدن سایتتان را افزایش دهید.

نصب و پیکربندی Memcached در لینوکس اوبونتو و centos

نصب و پیکربندی Memcached در لینوکس اوبونتو و centos

Memcached یک سرویس کش حافظه است که به کمک آن می توانید داده ها و اشیا پرکاربرد را در حافظه رم ذخیره کنید. این کار باعث کاهش بار پایگاه داده و فرکانس خواندن داده ها از منابع خارجی مثل پایگاه داده ها یا API ها و در نتیجه، ارتقا سرعت اپلیکیشن های داینامیک می شود.

آموزش نصب php در ویندوز سرور

نصب PHP در ویندوز سرور از طریق 6 مرحله کامل

برای نصب پی اچ پی در ویندوز ابتدا باید فایل مخصوص آن را دانلود و نصب کنید و سپس نسبت به نصب ویژوال ++c اقدام کنید. البته تعریف مسیر php در متغیرهای محیطی هم از مراحل اصلی است که بدون آن، اجرای php دچار اختلال می شود. اینجاست که می توانید از php برای ایجاد و اجرای اپلیکیشن های دلخواه خود استفاده کنید.

آموزش تحقیق کلمات کلیدی

آموزش جامع تحقیق کلمات کلیدی و معرفی ابزارهای کیورد ریسرچ

تحقیق کلمات کلیدی یکی از مهم ترین بخش های سئو است چون با استفاده از آن می توانید موضوعاتی را هدف قرار دهید که با کوئری کاربران ارتباط دارند و در راستای هدف شما هستند. برای این کار می توانید از ابزار هایی مثل Keyword Planner، گوگل سرچ کنسول و ahrefs استفاده کنید.

بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

بهترین زبان های برنامه نویسی بر اساس کارایی و میزان تقاضا انتخاب می شوند و انتخاب از بین آنها می تواند در تعیین مسیری بهتر برای شروع طراحی سایت مفید باشد.

نصب زبان برنامه نویسی go در ویندوز

راهنمای کاربردی نصب زبان برنامه نویسی GO در ویندوز

برای نصب زبان برنامه نویسی GO در ویندوز می توانید از دو روش استفاده کنید. روش اول با فایل نصبی go و روش دوم هم با استفاده از مدیر بسته Chocolatey انجام می شود.

اهمیت طراحی ریسپانسیو صفحات وبسایت

طراحی ریسپانسیو چیست؟ چرا طراحی سایت واکنش گرا اهمیت دارد؟

منظور از طراحی ریسپانسیو وبسایت این است که طرح و اندازه المان های موجود در صفحات وبسایت متناسب با اندازه طول، عرض و رزولوشن صفحه نمایش دستگاهو سایر ویژگی های آن تغییر پیدا کند. با این کار، بهترین تجربه را برای کاربران دستگاه مختلف مثل تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها، رایانه‌های رومیزی، تلویزیون‌ها و حتی ساعت‌های هوشمند رقم می زنید چون به راحتی و بدون هیچ مشکلی به محتوای دلخواه خود دست پیدا می کنند و نتیجه این کار، جایگاهی است که به خاطر جلب رضایت کاربران مختلف از موتور جستجو دریافت می کنید.

تنظیم DNS روی سرور مجازی هاستینگ

آموزش تنظیم dns دامنه در سرور مجازی هاستینگ

dns آدرس اینترنتی یک سایت را به IP سرویس هاستینگ ترجمه می کند و کمک می کند که کاربران به راحتی و با استفاده از مرورگرهایشان دسترسی داشته باشند.

هاست لاراول چیست

هاست لاراول چیست؟ معرفی ویژگی های هاست Laravel

هاست لاراول با میزبانی از اپلیکیشن های PHP به توسعه دهندگان کمک می کند که با استفاده یک کنترل پنل مناسب، از تمام موارد لازم برای داشتن یک تجربه کدنویسی عالی و سرعت و آپتایم بالا بهره مند شوند. در واقع، شما به کمک این هاست با ایجاد پایگاه داده، مدیریت فایل های php و ادغام GIT، وب اپلیکیشن یا وبسایت خود را دیپلوی می کنید.

استفاده از سرور مجازی برای میزبانی سایت

آموزش استفاده از سرور مجازی برای هاستینگ سایت

همیشه نیاز نیست تا روش های پیچیده ای را برای داشتن سایت امتحان کنید؛ کافی است یک سرور مجازی و یک دامنه داشته باشید تا بتوانید سایتتان را راه اندازی کنید.