سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS ها، این امکان را برای کاربران فراهم کرده اند که بتوانند بدون آن که نیازی به دانش کد نویسی باشد، سایت خودشان را با خلاقیت بالا طراحی کنند.
ما انواع مختلف سیستم های مدیریت محتوا را داریم که یکی از آن ها وردپرس است که شما می توانید به کمک این سیستم مدیریت محتوا، صفر تا صد سایت خودتان را به هزینه بسیار کم طراحی کنید؛ حتی می توانید به کمک آموزش وردپرس، اقدام به طراحی سایت کنید و کسب درامد کنید.
اما وردپرس چیست و چگونه می توان از آن کسب درآمد کرد، در ادامه به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و متن باز است که به کاربران این امکان را می دهد که بدون پیچیدگی و بدون نیاز به دانش کدنویسی، سایت طراحی کنند. فرقی نمی کند که شما سایت خبری طراحی کنید یا فروشگاهی یا آموزشی؛ در هر صورت وردپرس از پس آن به خوبی بر می آید.
به وردپرس اعتماد کنید. تجربه نشان داده است که بهترین سیستم مدیریت محتوا، وردپرس است که هم رایگان است و هم این که شما می توانید به صورت نامحدود از آن استفاده کنید.
در وردپرس شما به قالب های آماده محدود نیستید و می توانید به راحتی سایت خودتان را سفارشی کنید و حتی کد هایش را از طریق برنامه نویسی تغییر دهید.
ما برای حرفمان دلیل داریم و برای اثبات حرفمان از آمار کمک گرفته ایم.
بیش از 6/74 میلیون سایت، به کمک وردپرس راه اندازی شده اند.
37 میلیون بار جست جوی ماهانه در گوگل متعلق به ورد پرس و کلمات مرتبط با آن است.
وردپرس به 40 زبان ترجمه شده است که فارسی هم یکی از آن هاست.
22 درصد از سایت های خبری معروف در جهان، با وردپرس طراحی و راه اندازی شده اند.
وردپرس نزدیک به 100 بار سیستم خود را آپدیت کرده است.
بییش از 29 هزار افزونه برای وردپرس وجود دارد.
در بین بازاریابان جهان، وردپرس، محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا شناخته شده است.
جالب است بدانید که سایت های بسیار معروف مانند وب سایت رسمی کاخ سفید، دیجیاتو، angry birds، ایسوس، دیجی کالا مگ، دانلودها، وبلاگ سایت دیوار، سایت تویوتا بریتانیا و… از وردپرس استفاده می کنند.
مزایای آموزش وردپرس و فرصت های شغلی
شما می توانید هم به صورت حضوری وردپرس را یاد بگیرید و هم می توانید از طریق اینترنت و با مطالعه مقالات مرتبط در این زمینه، وردپرس را آموزش ببینید.
ما برای آن که شما بتوانید به راحتی آموزش ببینید و در حین یادگیری وردپرس، سردرگم نشوید، به صورت مرتب و جامع، تمام مقالات مربوط به آموزش وردپرس را در این دسته قرار داده ایم.
توصیه می کنیم که مطالعه مقالات ما را در این زمینه از دست ندهید و از آن ها برای ارتقای دانش خودتان استفاده کنید.
استفاده از ابزارهای بهینه سازی تصاویر در وردپرس یکی از بهترین روش های بهبود سرعت وبسایت ها و همچنین بهبود تجربه کاربری است که از محبوب ترین آنها می توان به EWWW Image Optimizer ،Smush و ShortPixel Image Optimizer اشاره کرد.
انتقال محتوا از یک سایت به سایت دیگر از حساس ترین اقداماتی است که به دقت بالایی نیاز دارد. روش های زیادی برای انتقال محتوا وجود دارد که روش اکسپورت و ایمپورت وردپرس از محبوب ترین آنهاست ولی روش های دیگری مثل کلاینت های ftp، ابزارها و افزونه های مهاجرت محتوا و ایجاد api وجود دارد که می توانند در این پروسه به شما کمک کنند.
اکثر قالب های پیش فرض وردپرسی از فونت های فارسی پشتیبانی نمی کنند. به همین دلیل لازم است که فونت های فارسی را به وبسایت وردپرسی اضافه کنیم یا فونت ها را تغییر دهیم. دلیل دیگر تغییر فونت سایت، بخشیدن وجهه خاص به برند و کسب و کار است.
تغییر فونت سایت وردپرسی به دو شیوه بدون استفاده از افزونه و با استفاده از افزونه تقسیم می شود. در این آموزش از هر دو روش مثالهایی را شرح داده ایم.
تغییر رمز عبور وردپرس با phpMyADMIN یک روش سریع، بی دردسر و راحت برای تغییر رمز عبور وردپرس است که نیازی به دسترسی به ایمیل ندارد و شما می توانید در 3 قدم آن را انجام دهید.
filezilla از بهترین رابطهای گرافیکی برای استفاده از پروتکل FTP است که برای تمامی پلتفرمها عرضه شدهاست. راه اندازی filezilla کار سادهای است و با استفاده از آن میتوانید فایلهای موردنیاز در سایت وردپرسی را از سیستمهای مختلف آپلود، دانلود و مدیریت کنید.
گزینههای موجود در راست کلیک این برنامه دقیقترین روش آپلود و دانلود فایلهاست.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است که کاربران متخصص را قادر می سازد تابه کمک دانش برنامه نویسی عملکرد وب سایت وردپرسی خود را بهبود ببخشند. وردپرس با قابلیت های قدرتمند خود رایگان است ولی برای استفاده از خدماتی پیشرفته تر غیر رایگان می باشد و مانند هر شرکتی که با آن برخورد کردهایم روش منحصر به فرد خود را برای کسب درآمد دارد.
اکثر ارورهای وبسایت دلیل مشخصی دارند که به همین خاطر صاحب وبسایت در اسرع وقت میتواند نسبت به حل آن اقدام کند. اما در طرف مقابل، ارورهای تحت کد 5xx که ارور 500 Internal Server هم نمونهای از آنهاست، عموما خطاهایی هستند که سرور قادر به تشخیص علت دقیق آنها نبوده و بایستی دلایل احتمالی بروز ارور را بررسی کرد. یکی از دلایل رایج خطای ۵۰۰ مشکل در اتصال به اینترنت و همچنین معیوب بودن فایل htaccess. است.
خطای Missing a Temporary Folder در وردپرس حاصل تنظیمات نادرست PHP و نبود فایل موقت لازم برای آپلود فایل ها است که برای رفع آن کافیست تکه کد لازم برای تعریف فولدر temp را در فایل wp-config.php قرار دهید و چند مرحله تکمیلی دیگر را اجرا کنید.
وردپرس یک سیستم آماده برای انتشار محتوا در وب است که می توانید از آن برای ایجاد وب سایت یا وبلاگ خود استفاده کنید، وردپرس شما را قادر می سازد تا وب سایت کامل خود را با استفاده از مرورگر وب خود بسازید و مدیریت کنید؛ بدون اینکه نیازی به یادگیری نحوه کدنویسی داشته باشید.
حافظه کش یا cache در واقع یک کپی از اطلاعات وبسایت است که پس از اولین رجوع کاربر به سایت جمعآوری شده و بصورت صفحه وبسایت به او ارائه میشود. این اطلاعات پس از مدتی نیاز به حذف و بارگذاری دوباره دارند. کرون جاب نرم افزاری است که میتواند این اطلاعات را بصورت اتومات پاک کند. در این مقاله نحوه پاک کردن خودکار حافظه کش در وردپرس از طریق کرون جاب را توضیح میدهیم.
همانطور که میدانید، سرعت پایین سایت جزو مواردی است که باعث میشود کاربر از سایت خارج شود، در دسته مبحث آموزش وردپرس، روش های افزایش سرعت سایت را بصورت تکمیلی و در بیانی ساده توضیح خواهیم داد…
با توجه به اینکه وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای معروف و تکمیلی است, پس بیشتر مورد تهدید های حملات امنیتی قرار میگیرد; پس لازم است با روش های افزایش امنیت وردپرس به طور کامل آشنا شویم.
طبیعتاً طراحی سایت در حالت عادی و برنامه نویسی کار هر شخصی نخواهد بود و کار زمان بری خواهد بود؛ نصب وردپرس در سی پنل این امکان را به ما خواهد داد تا بتوانیم در ساده ترین حالت ممکن سایت خود را ایجاد کنیم؛ در این دسته از مبحث آموزش وردپرس،مراحل نصب وردپرس در سی پنل را با بصورت دقیق توضیح خواهیم داد…
دلایل زیادی وجود دارد که می تواند باعث بروز خطای ERR_TOO_MANY_REDIRECTS شود که پیکربندی نادرست سرور و آپدیت نبودن اطلاعات کش وردپرس و مرورگر از مهم ترین آنها هستند. هر کدام از این موارد، راه حل های خاص خود را دارند و به راحتی قابل حل هستند.
برای نصب وردپرس در ویندوز به صورت دستی، باید مراحلی از قبیل نصب پیکربندی پایگاه داده و php، راه اندازی fast-cgi و نصب و پیکربندی برنامه وردپرس را انجام دهید که در این آموزش تمام این مراحل را به طور دقیق بررسی می کنیم.
با استفاده از افزونه لایت اسپید کش، سرعت بارگیری صفحات وب سایت شما بهبود مییابد و باعث بهینه سازی سئو و تجربه کاربری بهتر میشود. یکی از راهحلهایی که برای بهبود سرعت بارگیری مطرح شده، استفاده از افزونه لایت اسپید کش است. این افزونه با بهینه سازی فایلهایHTML، CSS و JavaScript، تلاش میکند تا بهترین عملکرد را برای سایت شما فراهم کند.
از آنجایی استفاده از آخرین نسخه PHP برای بهینه سازی و امنیت بیشتر سایت حائز اهمیت است، پیشنهاد میکنیم برای وردپرس از PHP 8 استفاده شود.
برای دسترسی به امکانات و قابلیت های جدید وردپرس و بالا بردن عملکرد و سطح امنیت وبسایت خود باید حتماً نسبت به آپدیت وردپرس اقدام کنید که برای این کار می توانید از روش های دستی و خودکار استفاده کنید.
اگر در ورود به ورودپرس به مشکل برخورد کرده اید، راهکارهای زیر را امتحان کنید:
رمزعبور خود را تغییر دهید.
کش و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید.
افزونه های خود را غیرفعال کنید.
به تم پیش فرض برگردید.
فایل لاگین خود را جایگزین کنید.
یک فایل htaccess. خراب را برطرف کنید.
فایل htaccess در واقع یک فایل پیکربندی در وب سرور آپاچی است که این قابلیت را دارد تا دسترسی به سایت و حتی نحوه عملکرد آن را کنترل کند.
منو در سایت، به سایت شما نظم می دهد و به کاربران این امکان را می دهد تا در سایت شما به راحتی پیمایش کنند و به هر قسمتی که می خواهند دسترسی داشته باشند.
افزونه های وردپرس که برای افزایش سرعت و امنیت وبسایت توسعه یافته اند، هر کدام ارتقا جنبه های خاصی را هدف قرار داده اند و این شما هستید که باید بر اساس نیاز خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
سرور لینوکس بهترین گزینه برای راه اندازی سایت است و بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از توزیع اوبونتو برای این کار استفاده کنند. سایت ساز وردپرس نیز یکی از گزینه ها برای راحت تر کردن کار است.