نحوه محدود کردن قابلیت های ورود کاربران در اوبونتو

چگونه قابلیت های ورود کاربران را در اوبونتو محدود کنیم؟

با توجه به اهمیت امنیت سیستم، توصیه می‌شود قابلیت های ورود کاربران را در اوبونتو محدود کنیم. برای این کار، می‌توان از ابزارهای مختلفی مانند کنترل دسترسی و تنظیمات کاربری استفاده کرد. همچنین، برای حفاظت از اطلاعات حساس و جلوگیری از تهدیدات امنیتی، توصیه می‌شود که تنها به کاربرانی که نیاز به دسترسی دارند، دسترسی به سیستم داده شود.

نحوه نصب کش سرور وارنیش روی اوبونتو

نصب کش سرور وارنیش (Varnish cache) با آپاچی روی اوبونتو

Varnish cache یک شتاب دهنده HTTP رایگان و متن باز است که بین کلاینت و وب سرور آپاچی قرار می گیرد تا با کنترل بهتر ترافیک به افزایش سرعت و عملکرد وبسایت کمک کند.

نحوه نصب پکیج های deb

آموزش نصب پکیج های DEB. در دبیان، اوبونتو و لینوکس مینت

روش های زیادی برای نصب پیکج های DEB وجود دارد که هر کدام از آنها می توانند شما را به هدفتان برسانند. مهم این است که یک پکیج معتبر دانلود کنید و بعد متناسب با توزیع لینوکس خود، یکی از روش ها را انتخاب کرده و آن پکیج را نصب کنید.

بوت نشدن اوبونتو

چگونه مشکل بوت نشدن اوبونتو را حل کنیم؟ ۶ روش رایج رفع آن

6 روش برای حل مشکل بوت شدن اوبونتو:
بررسی دستگاه‌های بوت شونده، بررسی کارکرد bootloader GRUB، تعمیر منوی bootloader، نصب مجدد Ubuntu، تعویض قطعات ایراد دار، استفاده از Boot Repair

نحوه نصب رابط گرافیکی در سرور اوبونتو

نصب رابط گرافیکی(محیط گرافیکی) در سرور اوبونتو

نصب رابط گرافیکی در سرور اوبونتو با چند دستور ساده انجام می شود و اگر از لحاظ مصرف منابع با محدودیتی روبرو نیستید، صد در صد استفاده از محیط دسکتاپ کارها را برایتان راحت تر خواهد کرد.

نحوه نصب UFW در لینوکس

آموزش نصب و راه اندازی فایروال UFW در لینوکس اوبونتو و دبیان

UFW یکی از ابزارهای مهمی است که توسعه دهندگان با استفاده از آن می توانند به راحتی از عهده ایجاد، تغییر و مدیریت قوانین فایروال بربیایند تا سطح امنیت سرور یا شبکه خود را بالا ببرند.

آموزش نصب XRDP در اوبونتو (فعال کردن ریموت دسکتاپ لینوکس)

اگر می خواهید کنترل یک سیستم را به صورت گرافیکی از راه دور به دست بگیرید، xrdp گزینه ای است که پیش روی شما قرار گرفته است.

بازیابی رمزعبور اوبونتو

آموزش ریست پسورد روت در اوبونتو از طریق 2 روش

از آن جایی که امنیت لینوکس بالا است، بدون پسورد نمی توانید وارد لینوکس اوبونتو خودتان شوید. اما بازیابی گذرواژه کار سختی نیست و شما می توانید تنها در چند گام پسوردتان را بازیابی کنید.

رفع مشکلات اینترنت در اوبونتو

روش های رفع مشکل اتصال به اینترنت در اوبونتو

اگر با مشکل قطعی اینترنت روبرو هستید، جای هیچگونه نگرانی نیست چون روش های زیادی برای رفع مشکل اتصال به اینترنت وجود دارد و بسته به روش اتصال خود می توانید از آنها استفاده کنید.

نصب و راه اندازی SSH در اوبونتو

آموزش نصب و راه اندازی SSH در اوبونتو

SSH یک اتصال ایمن بین کلاینت و سرور برقرار می کند که به شما این امکان را می دهد تا بتوانید به سیستم وصل شوید و کارهایتان را به راحتی پیش ببرید.

چگونه اوبونتو را به آخرین نسخه آپدیت کنیم؟

آموزش آپدیت اوبونتو به آخرین نسخه با 2 روش دستوری و گرافیکی

آپدیت نسخه لینوکس سبب می شود که باگ ها و حفره های امنیتی که وجود دارد رفع شود و مشکلات توزیعی که از آن استفاده می کنید را رفع کنید.

نصب و راه اندازی زبیکس

نحوه نصب و راه اندازی نرم افزار مانیتورینگ zabbix در اوبونتو

نرم افزار زبیکس مناسب کسانی است که از سرور لینوکس استفاده می کنند و می خواهند تا به راحتی سرورهایشان را مدیریت کنند.

FTP Server

آموزش نصب و راه اندازی ftp سرور در لینوکس اوبونتو و centos

برای انتقال فایل به صورت آنلاین در لینوکس نیاز به پروتکل ftp است. FTP مخفف File Transfer Protocol است

آموزش نصب جاوا

آموزش مرحله به مرحله نصب جاوا (JDK و JRE) در اوبونتو

نصب جاوا (JDK و JRE) روی لینوکس اوبونتو، شاید کار سختی نیست، اما برای کسانی که برای اولین بار این کار را انجام می دهند، به نظر پیچیده می رسد. شما می توانید برای نصب این زبان محبوب برنامه نویسی بر روی ابونتو، از این مقاله استفاده کنید.

آموزش نصب PostgreSQL در اوبونتو

آموزش نصب دیتابیس PostgreSQL در لینوکس اوبونتو

با این که این دیتابیس PostgreSQL در سرورهای MacOS به طور پیش فرض قابل استفاده است ولی برای نصب PostgreSQL در اوبونتو باید یک سری دستورات خاص را اجرا کنید تا این سیستم در سرور لینوکس شما قابل استفاده باشد.

نصب وردپرس روی ابونتو

آموزش نصب وردپرس روی اوبونتو به صورت گام به گام

سرور لینوکس بهترین گزینه برای راه اندازی سایت است و بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از توزیع اوبونتو برای این کار استفاده کنند. سایت ساز وردپرس نیز یکی از گزینه ها برای راحت تر کردن کار است.

مقایسه اوبونتو و دبیان

مقایسه اوبونتو و دبیان: راهنمای انتخاب توزیع لینوکس مناسب

اوبونتو و دبیان دو توزیع فوق العاده لینوکس هستند که هر کدام نقاط قوت مختص خود را دارند و این ترجیحات و انتظارات شما است که انتخاب را برایتان راحت تر می کند.

نصب داکر روی اوبونتو 20.04

آموزش نصب داکر روی اوبونتو 20.04 به ساده ترین روش

نصب داکر روی اوبونتو 20.04 به راحتی با چند دستور ساده قابل انجام است و این پروسه با اتصال به اینترنت و نصب برخی از پکیج های موردنیاز برای اجرای درست داکر شروع می شود.

نصب wine در اوبونتو

آموزش نصب Wine در اوبونتو 20.04

اپلیکیشن wine با ایجاد یک لایه سازگاری بین سیستم عامل لینوکس و ویندوز، شرایط لازم برای اجرای برنامه های ویندوز در سیستم عامل لینوکس مثل اوبونتو 20.04، دبیان و … را فراهم می کند.

نصب سی پنل در اوبونتو 20.04

آموزش نصب سی پنل در اوبونتو 20.04

cPanel نقش مهمی در مدیریت بهتر وبسایت ها و دامنه ها دارد که نصب آن در اوبونتو 20.04 نیازمند فراهم کردن حداقل نیازمندی های شبکه، سخت افزاری و … است. اگر تمام نیازمندی ها برای این نصب فراهم باشد، نصب آن به سادگی با یک دستور دانلود از اسکریپت سایت cPanel انجام می شود.

تغییر پورت SSH در سرور مجازی لینوکس

برای آن که از دست حملات Brute Force و مورد هدف حملات کرک کردن رمز عبور در امان باشید، باید پورت SSH خودتان را تغییر دهید و با این کار امنیت خودتان را افزایش دهید.

سیستم عامل اوبونتو Ubuntu چیست؟

اوبونتو یکی از محبوب ترین توزیع های منبع باز و رایگان لینوکس است که با امکان سهولت نصب و استفاده از آن به یکی از بهترین انتخاب ها برای افراد مبتدی و تازه کار با لینوکس تبدیل شده است و با پشتیبانی حرفه ای انجمن Canonical در دسترس می باشد.

آموزش نصب Git بر روی اوبونتو 20 (Ubuntu 20.04)

نصب Git بر روی اوبونتو 20 برای اکثر توسعه دهندگان ضروریت دارد و وظایف زیادی را نیز برعهده دارد که به عنوان مثال میتوان پکیج های خاصی را دانلود کنید و استفاده نمائید و همچنین به عنوان سرور لوکال مورد استفاده قرار بدید.

آشنایی با تاریخچه سیستم عامل ها

آشنایی با تاریخچه سیستم عامل ها

سیستم عامل ها مجموعه ای از توابع و پیوندهای مورد نیاز برای کنترل و همگام سازی سخت افزار کامپیوتر را فراهم می کنند؛ این‌ توابع ها توسط اکثر برنامه های کاربردی در رایانه استفاده می شود آشنایی با مراحل تکامل سیستم عامل ها و تاریخچه آن ها اطلاعات مفید و جالبی را برای شما دارد.