بسیاری از سرور ها یا سیستم عامل ویندوز دارند، یا لینوکس. برای آن که کاربران بتوانند به خوبی سیستم عامل را مدیریت کنند، نیاز به ابزارهای مدیریتی دارند که این ابزار می تواند دایرکت ادمین یا سی پنل باشد.
این ابزارها می توانند امکان مدیریت آسان سرور و هاست را فراهم کنند. در ادامه در مورد این ابزار بیشتر توضیح می دهیم.
سی پنل را یک ابزار توانمند در راستای مدیریت هاست در نظر بگیرید که بر پایه محیط لینوکس طراحی و پیاده سازی شده است.
شما می توانید هاست یا سرور خودتان را با محیطی گرافیکی، به کمک سی پنل مدیریت کنید.
ویژگی بارزی که سی پنل دارد، این است که ساده و کارپسند است و به همین دلیل در صدر تمامی کنترل پنل ها قرار گرفته است.
کنترل پنل سی پنل در 2 بخش اصلی مدیریتی و کاربری، وجود دارد.
اگر صاحب سایتی هستید که دوست دارید سی پنل را به عنوان ابزار مدیریتی سرور یا هاست خودتان یاد بگیرید، مواردی که در ادامه می گوییم، می تواند به شما این اطمینان را بدهد که انتخاب درستی کرده اید.
برای آن که بتوانید سی پنل را یاد بگیرید، نیاز به دوره خاصی ندارید! شما می توانید به راحتی و از طریق مقالات آموزشی که ما در آسام سرور در اختیارتان قرار می دهیم، آموزش سی پنل ببینید و به هیچ منبع و دوره دیگری نیاز نداشته باشید.
مقالات زیادی در اینترنت وجود دارد که می توانند شما را در راستای یادگیری سی پنل یاری کنند؛ اما متاسفانه پراکنده هستند و شما را برای یادگیری گیج خواهند کرد.
اما ما در آسام سرور به فکر راحتی شما و یادگیری بدون دغدغه شما هستیم و به همین دلیل تمامی مقالات آموزشی مربوط به سی پنل در دسته آموزش سی پنل قرار داده ایم. شما می توانید با مراجعه به این دسته، اقدام به مطالعه مقالات آموزشی ما کنید و به راحتی سرور خودتان را مدیریت کنید.
لاگها مجموعهای از رویدادها و فعالیتهایی هستند که در سیستم انجام میشوند و توسط برنامههای خاصی ثبت میشوند. این لاگها برای پیدا کردن دلیل مشکلات و عیبهای سیستم بسیار مهم هستند. در سی پنل و WHM نیز لاگهای مربوط به سرور ذخیره میشوند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، بتوانید به راحتی دلیل آن را پیدا کنید.
بک آپ گرفتن یکی از کارهایی مهمی است که باید هر روز یا هر ماه یک بار انجام دهید تا هر موقع که نیاز به راه اندازی مجدد وبسایت داشتید، از آخرین و بروزترین فایل بکاپ خود استفاده کنید و سایت خود را با استفاده از آن راه اندازی کنید.
زیردامنه ها سازماندهی عملکردهای مختلف وب سایت خود را برای شما ساده می کنند و در عین حال یافتن این عملکردهای مختلف را برای کاربران آسان تر می کنند.
ایجاد اAddon Domain در سی پنل با هدف پیاده سازی سایت های جدید توسط یک پلن هاستینگ انجام می شود که با مراجع به بخش Domains سی پنل و طی چند مرحله ساده تکمیل می شود.
با این که فعال سازی خودکار ssl در سی پنل طی دو مرحله ساده انجام می شود ولی تغییری که در دامنه وبسایت شما و عملکرد آن ایجاد می کند، خیلی چشمگیر است.
وب سرور لایت اسپید، حافظه کش دارد و سبب کاهش لودینگ سایت می شود و یک گزینه مناسب برای سایت های پر ترافیک است.
هرکنترل پنلی که در بازار وجود دارد، ویژگی های خاص خودش را دارد که آن را از دیگر کنترل پنل ها جدا می سازد.
این تفاوت ها در هزینه ها، رابط کاربری، سرعت و امنیت است.
شما باید هرکدام از کنترل پنل ها را با ویژگی هایی که دارند بشناسید و بر اساس نیازهای خودتان یکی را انتخاب کنید.
cPanel نقش مهمی در مدیریت بهتر وبسایت ها و دامنه ها دارد که نصب آن در اوبونتو 20.04 نیازمند فراهم کردن حداقل نیازمندی های شبکه، سخت افزاری و … است. اگر تمام نیازمندی ها برای این نصب فراهم باشد، نصب آن به سادگی با یک دستور دانلود از اسکریپت سایت cPanel انجام می شود.
سی پنل (cPanel) یک رابط گرافیکی آنلاین مبتنی بر لینوکس (GUI) و نوعی کنترل پنل است که برای ساده نمودن مدیریت سرور و وب سایت مورد استفاده واقع می شود و به شما امکان انتشار وب سایت ها، مدیریت دامنه ها، سازماندهی فایل های وب و ایجاد حساب های ایمیل را می دهد.
با کد های دستوری اصلی و کامند های لینوکس در سی پنل میتوان فعالیتهای آسان، پیچیدهای را انجام داد؛ مثلا تنظیمات امنیتی آن را کنترل کرد. یک پایگاه داده ساخت و …
نصب کنترل پنل در سرور مجازی لینوکس به شما این امکان را خواهد داد تا هاست های مبتنی بر لینوکس را مدیریت کنید؛ در دسته مبحث آموزش لینوکس، نصب کنترل پنل سی پنل را بصورت ساده و دقیق توضیح خواهیم داد…
طبیعتاً طراحی سایت در حالت عادی و برنامه نویسی کار هر شخصی نخواهد بود و کار زمان بری خواهد بود؛ نصب وردپرس در سی پنل این امکان را به ما خواهد داد تا بتوانیم در ساده ترین حالت ممکن سایت خود را ایجاد کنیم؛ در این دسته از مبحث آموزش وردپرس،مراحل نصب وردپرس در سی پنل را با بصورت دقیق توضیح خواهیم داد…