یک کسب و کار موفق بدون سرور خوب بی معنی است؛ چرا که اگر سرور شما به خوبی کار نکند، می تواند سایت شما را از کار بیاندازد و مشتریان شما را فراری دهد.
هر سروری هم به یک سیستم عامل نیاز دارد که یکی از سیستم عامل های پرطرفدار، لینوکس است.
از آن جایی که بسیاری از ما به سیستم عامل ویندوز عادت داریم، کار کردن با لینوکس سخت است؛ اگر هم که لینوکس سرور باشد که کار سخت تر است.
گاهی اوقات برای پیکربندی و … نیاز به دانش و بلد بودن لینوکس سرور است که بسیاری از افراد این کار را با برون سپاری حل می کنند. اما در هر صورت اهمیت آموزش لینوکس سرور، انکار نکردنی است.
سرور های لینوکسی، سرورهایی هستند که روی آن ها سیستم عامل لینوکس نصب شده است و به هاست هایی که روی این سرورها قرار گرفته اند، هاست لینوکسی می گویند.
از آن جایی که سیستم عامل لینوکس، متن باز و اپن سورس است، توسعه دهندگان می توانند به راحتی تغییرات مورد نظرشان را روی سیستم عامل اعمال کنند و همین باعث محبوبیت لینوکس شده است.
زمانی که برای سایتتان سروری تهیه کرده اید که برای آن از سیستم عامل لینوکس بهره گرفته اید، پس لازم است که استفاده از لینوکس را به خوبی بلد باشید و بتوانید دستورات لازم را اجرا کنید و هر زمان که خدای ناکرده مشکلی پیش آمد، بتوانید مدیریت کنید.
فضای لینوکس، برای کسانی که برای اولین بار وارد آن می شوند، سخت است و کمتر کسی اشتیاق کار کردن با آن را دارد؛ دلیل این موضوع برمی گردد به این که ویندوز کاربرانش را نازپرورده و لوس کرده است و ما در محیط ویندوز فقط فرمان می دهیم؛ اما در لینوکس قضیه متفاوت است!
کسانی که برای سرورشان از لینوکس استفاده کرده اند، گاهی برای مدیریت آن هزینه های بیشتری می پردازند و از کسان دیگر کمک می کنند؛ اما شما می توانید خودتان یاد بگیرید و مشکلات را مدیریت کنید.
در دنیای انفجار اطلاعات، شما می توانید به راحتی آموزش های مربوط به لینوکس را دریافت کنید؛ اما خودآموزی از طریق اینترنت، یک عیب بزرگ دارد و آن این است که مطالب پراکنده است و شما زمانی که برای یادگیری اقدام می کنید، سرگردم و کلافه می شوید.
ما هم تصمیم گرفتیم برای پیشگیری از این موضوع، تمامی آموزش های مربوط به لینوکس را در این دسته قرار دهیم تا شما بتوانید بدون سردرگمی و به صورت کاملا رایگان، آموزشات را دنبال کنید.
توصیه ما این است که اصلا مقالات آموزشی ما را از دست ندهید.
زمانی که صحبت از کاهش پینگ میشود، روشن کردن VPN و یا تغییر DNS پیشنهاد های متداولی خواهند بود که به شما ارائه میدهند؛ اما در حقیقت تاثیری در کاهش پینگ نخواهند داشت مخصوصاً روشن کردن VPN، شاید DNS بتواند تغییر کوچکی را ایجاد کند اما VPN بدون اتصال به نزدیکترین سرور های خاص خود قادر به کاهش پینگ نخواهد بود.
معمولآً از روش هایی مثل کاهش پینگ با سرور مجازی و فیبر نوری به این منظور استفاده میشود.
خرید سرور مجازی مستلزم رعایت معیار هایی است که با توحه به نیاز شما میباشد، نه تنها لازم است سرور ها را با یکدیگر مقایسه کنید، بلکه لازم است با توجه به نیازخود به سرور مجازی نسبت به خرید سرور مجازی اقدام کنید، راهنمای خرید سرور مجازی میتواند معیار ها و نکات مهم نسبت به نحوه انتخاب سرور مجازی مناسبت را در اختیار شما قرار دهد.
همه افرادی که قصد داشته باشند به نوعی با پکیج های سایر افراد برنامه نویس در ارتباط باشند و حتی برنامه های تک صفحه ای ایجاد کنند نیاز دارند تا به سرویس های Node.JS و NPM دسترسی داشته باشند، لازم به ذکر است NPM نیز کتابخانه ای در حالت OpenSource نامیده میشود که برای مدیریت بسته های Node.JS استفاده میشود!
سرور لینوکس میتواند سهم زیادی در بازار کار لینوکس داشته باشد و مزایای بسیاری در زمینه ایجاد کسب و کار موفق ایجاد کند، با داشتن اطلاعات مناسب از سرور های لینوکس و سیستم عامل لینوکس، قادر خواهید بود درآمد زایی مناسبی را داشته باشید، ساده ترین مثال آن میتواند طراحی سایت با سرور لینوکس باشد و یا تست نفوذ را برای کاربران خاصی انجام دهید.
با سرور اختصاصی محدودیتی وجود ندارد و بر حسب نیاز خود، از سرور استفاده های مختلفی داشته باشید؛ سرور اختصاصی سرویس کامپیوتری قدرتمند و دارای قدرت پردازشی بالا به همراه منابع اختصاصی میباشد که میتوانید بصورت دلخواه سرور مورد نظر خود را در حالت های متفاوتی سفارشی سازی کنید و استفاده نمائید.
معمولاً برای سایت های بزرگ و توسعه دهندگان این نوع سرور توصیه میشود؛ همچنین تمام منابع آن بصورت اختصاصی در اختیار شما میباشد، در نظر داشته باشید با توجه به ویژگی های خاصی که دارد، هزینه این نوع سرور ها نیز تا حدودی بیشتر از سرور های مجازی خواهد بود.