WHMCS چیست و استفاده از آن چه مزایایی دارد؟
اگر در زمینه ارائه خدمات هاستینگ مشغول به فعالیت هستید و به دنبال راهی برای مدیریت بهتر سرویس ها و کاربران خود هستید، WHMCS یک راه حل فوق العاده برای شماست.
شرکت هایی که در زمینه هاستینگ مشغول به فعالیت هستند با استفاده از WHMCS می توانند عملیات مهم و ضروری مربوط به بخش مدیریت پلن ها و صورتحساب های مشتریان را به صورت خودکار انجام دهند و وقت بیشتری برای انجام کارهای دیگر مربوط به کسب و کار داشته باشند.
اینکه قبل استفاده از این ابزار با تمام ویژگی ها و کاربردهای آن آشنا شوید به شما کمک می کند که هدف گذاری و مسیریابی خود را بهتر انجام دهید تا رضایت مشتریان خود را برای همیشه حفظ کنید:
WHMCS چیست؟
در سال 2003 بود که Matt Pugh تصمیم گرفت با ایجاد پلتفرم WHMCS به خودکارسازی وظایف شرکت های میزبانی وب کمک کند. این پلتفرم در نوع خود بی نظیر است و به صاحبان شرکت ها کمک می کند که همه کارها– از ثبتنام گرفته تا پشتیبانی- را به صورت خودکار و راحت انجام دهند.
WHMCS مخفف Host Manager Complete Solution است و حکم یک رابط مدیریت مشتری، صورتحساب و پشتیبانی همه جانبه را دارد. ارائه دهندگان هاستینگ با استفاده از امکانات جامع این ابزار می توانند در هزینه، زمان و انرژی خود صرفه جویی کنند و بیشتر روی مواردی که برای موفقیت آنها ضروری است، تمرکز کنند.
پس تا اینجا متوجه شدیم که WHMCS با هدف خودکارسازی عملیات موردنیاز برای شرکت های میزبانی وب و ثبت دامنه توسعه یافته است و قابلیت توسعه آن با ماژول هایی مثل Hooks و سازگاری با اکثر کنترل پنل ها و سرویس های ارائه دهندگان باعث شده است که صاحبان میزبانی ها در مورد نگرانی ها و نیازهای خود برای مدیریت سرویس ها و مشتریان، یک نفس راحت بکشند.
شاید تشابه اسمی WHMCS و WHM برای شما هم عجیب باشد. این دو پلتفرم ویژگی های مشابهی دارند و اما WHMCS علاوه بر اتوماسیون، راه حل های بیشتری را برای بخش صورت حساب و مدیریت مشتری ارائه می دهد.
WHM بخشی از cPanel & WHM است که توسط cPanel و LLC ساخته شده است ولی WHMCS محصول WHMCS Limited است.
WHM ویژگی های لازم برای مدیریت سرور سی پنل، خدمات و حساب های آن را ارائه می دهد در حالی که WHMCS روی خودکار سازی سرویس های لازم برای مدیریت حساب تمرکز می کند.
پس در نتیجه، با این که WHMCS برخی از وظایف WHM را به طور خودکار انجام می دهد ولی این دو، محصولات جداگانه ای هستند که نباید با هم اشتباه گرفته شوند.
مزایای اصلی پلتفرم WHMCS
در این بخش 4 مورد از اصلی ترین مزایای WHMCS را بررسی می کنیم که یک کسب و کار میزبانی به کمک آنها می تواند عملکرد خود را ارتقاء دهد:
1) ساده سازی پروسه ساخت پکیج
با استفاده از این پلتفرم، دیگر نیازی نیست که به صورت جداگانه برای هر حساب cPanel، رابط مشتری، نقاط فروش آنلاین، ویژگی های اضافی و منابع خاصی را لحاظ کنید. در عوض، به جای آن می توانید بسته های جداگانه با ویژگی های جدا ایجاد کنید و در اختیار مشتریان خود قرار دهید.
یکی از بزرگترین مشکلات میزبانی ها این است که در ارائه بسته هایی با ویژگی های مختلف خلاقیت به خرج نمی دهند و هم خودشان و هم مشتریان سردرگم می شوند که کدام بسته ارزش پرداخت هزینه را دارد. اگر مراقب نباشید، بسته هایی که به مشتریان خود ارائه می دهید، ویژگی های شبیه به هم را خواهند داشت منتها با هزینه متفاوت و این نشانه پلن بندی ضعف شماست. مشتریان باید بدانند که برای بهره مندی از چه سطح از سرویس یا محصول، هزینه پرداخت می کنند. اگر هم بسته های خود را طوری اختصاص دهید که در آخر متوجه شوید، بخشی از منابع وجود دارند که به هیچ بسته ای اختصاص نیافته است، دچار ناامیدی خواهید شد.
با WHMCS، دیگر نیازی نیست که نگران چنین مسائلی باشد چون موقع استفاده از صفحه “Products/Services” می توانید بسته های خود را به دقت بررسی کنید تا مطمئن شوید که همپوشانی زیادی بین بسته ها وجود ندارد و هیچ منبعی وجود ندارد که به بسته ای اختصاص نیافته باشد.
به این ترتیب، مشتریان مطمئن خواهند شد بسته ای که خریداری می کنند دارای ویژگی ها و امکاناتی است که ارزش پول پرداختی را دارد.
2) خودکارسازی سیستم صورتحساب
احتمالاً سیستم صورتحساب خودکار یکی از مهم ترین قابلیت هایی است که هر شرکت هاستینگی تمایل به استفاده از آن دارد. شخصی که با خرید دامنه یا سرور نسبت به ارائه میزبانی به مشتریان دیگر اقدام می کند، به صورت غیرفعال کسب درآمد می کند و هر چقدر که سیستم صورتحساب به صورت خودکارتر کار کند، جمع آوری سرمایه راحت تر می شود. مزیت هایی که با استفاده از WHMCS نصیب شرکت می شود:
- ادغام WHMCS با درگاه های پرداخت معتبر باعث می شود که کاربران احساس امنیت بیشتری داشته باشند و نگران اطلاعات حساس (کارت اعتباری) خود نباشند.
- ارائه فاکتور پرداخت با ظاهر حرفه ای و فرمت pdf در جلب اعتماد و رضایت مشتریان تاثیر گذار است.
- ارائه پیام های یادآوری پرداخت دقیق در موعد مشخص برای تمدید بسته یا پرداخت مجدد برای تراکنش های ناموفق نشاندهنده حساسیت کار است.
- اگر امنیت سیستم برای شما مهم ست و نمیخواهید به خاطر مشکلات مربوط به سازگاری با PCI اعتماد مشتریان را از دست بدهید، می توانید از سیستم PayPal و 2CheckOut استفاده کنید.
- اگر از از سراسر جهان مشتری دارید، با قابلیت چند ارزی WHMCS به راحتی می توانید امکان پرداخت را برای همه کاربران خود فراهم کنید.
- WHMCS به شما کمک می کند تا کدهای تبلیغاتی را با معیارهای خاصی ایجاد کنید و آنها را به صورت درصدی یا ثابت در اختیار مشتریان قرار دهید.
همچنین، عملیات دیگر مربوط به سیستم صورتحساب مثل ارسال ایمیل های تاییدیه پرداختی، ایجاد پیش نویس از فاکتورها، رسیدگی به تخلفات مربوط به پرداخت و … با WHMCS راحت تر انجام می شوند و بدون مشکل و به صورت خودکار مدیریت می شوند.
3) سیستم پشتیبانی مشتری
پورتال مشتری WHMCS این امکان را به مشتریان شما می دهد که به اطلاعات مربوط به سرویس ها و فاکتورهای خرید خود را دسترسی داشته باشند و حساب خود را نظارت کنند.
هر چقدر که مشتری حوزه فعالیت بیشتری داشته باشند و به تنهایی از عهده کارها بربیاید، شما به عنوان فروشنده میزبانی، مسئولیت های کمتری خواهید داشت.
4) خودکارسازی مدیریت دامنه
WHMCS همه موارد مربوط به فروش دامنه مثل پیشنهاد نام دامنه و داشبورد مدیریت مشتریان را در اختیار شما قرار می دهد. وقتی مشتری قصد خرید دامنه از شرکت شما را دارد، WHMCS پیشنهادات هوشمندانه ای را برای نام دامنه ارائه می دهد که همین پیشنهادات دلگرمی و امید مشتری برای خرید دامنه را افزایش می دهد. به این ترتیب، احتمال خرید دامنه بیشتر می شوند و نرخ فروش شما بالا می رود.
همچنین ویژگی های زیر که برای ساده سازی پروسه انتقال دامنه هستند، باعث می شود که مشتریان احساس راحتی بیشتری داشته باشند:
بررسی در دسترس بودن دامنه: مشتریان با استفاده از خدمات نظرسنجی WHOIS، به صورت real-time در دسترس بودن دامنه را بررسی کنند.
حفاظت از ID: مشتریان شما برای حریم خصوصی خود ارزش قائل هستند که این ویژگی باعث آرامش خاطر شما و همچنین مشتریان شما می شود.
تمدید دامنه: WHMCS تمدید دامنه را هم به صورت خودکار انجام می دهد و همین باعث می شود که نگرانی مشتریان در این مورد به حداقل برسد و احساس راحتی بیشتری را در مورد ایمن بودن دامنه خود تجربه کنند.
مدیریت DNS: این ویژگی WHMCS به مشتریان امکان می دهد مستقیماً رکوردهای میزبان DNS مرتبط با دامنه خود را مشاهده و مدیریت کنند.
WHOIS lookup: با WHMCS مشتریان می توانند اطلاعات WHOIS هر دامنه را مشاهده کنند.
البته، خدماتی مثل مدیریت صورتحساب، ثبت دامنه، ارائه گزارشات دقیق، مدیریت تخلفات، مدیریت سفارشات و … فقط در حوزه راه اندازی و مدیریت حساب های cPanel است ولی کاربردهای WHMCS به این حوزه محدود نمی شود.
بلکه، برای خودکار سازی عملیات مربوط به حساب های vpn، سرورهای بازی، میزبانی vps، حساب های ایمیل و طیف گسترده ای از محصولات مرتبط با وب هم می توان از WHMCS استفاده کرد.
خدمات WHMCS چیست؟
این سرویس خدمات بسیار مهمی را در زمینه مدیریت میزبانی وب، دامنه، صورتحساب، پشتیبانی و توسعه ارائه می دهد:
میزبانی وب
با سرویس های بخش هاستینگ WHMCS به راحتی می توانید از شر دردسرهای مربوط به میزبانی وب خلاص شوید.
- خودکاری سازی کل چرخه عمر مشتری
- ایجاد، تغییر یا بستن حساب های کاربران
- آپگرید یا دانگرید خودکار حساب های میزبانی وب بر اساس نوع درخواست کاربر
مدیریت دامنه
تمام ابزارهایی که برای فروش دامنه نیاز دارید به این بخش اختصاص دارد:
- پیشنهاد نام دامنه به صورت پیشرفته
- ارائه یک پورتال مخصوص مشتری برای مدیریت خودکار سرویس
- انتقال دامنه به صورت خودکار
- فرآیند سفارش ساده
- نظرسنجی روزانه خودکار در مورد تغییرات
- ایمیل تایید خودکار پس از تکمیل پروسه فروش
- قابلیت تغییر نام سرور
- فعال یا غیرفعال سازی دامنه ها
- ارسال ایمیل به کاربران به صورت گروهی
- قابلیت اتصال به بیش از 10 دامنه
- امکان ثبت دامنه در چندین مرکز مختلف
- قابلیت مدیریت اطلاعات تماس WHOIS
- تمدید خودکار دامنه
- امکان مشاهده و مدیریت رکوردهای میزبان DNS توسط مشتری
- بررسی در دسترس بودن دامنه و ادغام آن با وبسایت
صورتحساب
این بخش از خدمات WHMCS با هدف تولید فاکتور، جمع آوری پرداختی ها، ارسال هشدار و ردیابی عملکرد مشتریان توسعه یافته است.
- قابلیت ساخت و ارائه فاکتور
- ارائه رسیدهای پرداخت با تحت یک قالب PDF جذاب
- ردیابی وضعیت پرداخت اشتراک ها
- ارائه گزارشات مربوط به پرداخت های مشتریان به بخش مدیریت
- ویژگی های قدرتمند برای ارائه محصولات به روش دلخواه
- ارائه صورتحساب و فاکتور با چند ارز مختلف
- ایجاد کدهای تخفیفاتی با معیارها و تخفیف های ثابت یا درصدی
- پشتیبانی از هر گونه ارتقا و تغییر در هزینه ها
- اعمال کارمزدهای دیرکرد به صورت ثابت یا درصدی
- ارسال ایمیل های تاییدی بعد از اتمام پرداخت
- قابلیت اضافه کردن مالیات به فاکتور
پشتیبانی
تمام ابزارها و امکانات لازم برای پشتیبانی از مشتریان در این بخش ارائه می شود:
- ردیابی ارتباطات مشتریان به صورت یکجا
- سیستم ticketing برای باز کردن تیکت ها از طریق وب یا ایمیل توسط مشتریان
- دسترسی سریع تر به مشخصات مشتریان، مدیریت خدمات و اطلاعات صورتحساب با سیستم ticketing
- گروه بندی تیکت های مشابه و ایجاد مسئولیت های جداگانه
- جمع آوری اطلاعات اضافی لازم برای گردش کار و فرآیندها
- تنظیم قوانین برای اقدامات خودکار و اجرای SLA ها
- دسترسی سریع تر به مشتریان در مواقع ضروری
- ارسال اخبار، اطلاعیه ها و پیشنهادات ویژه به مشتریان
کاربردهای WHMCS
اصلی ترین کاری که WHMCS به خوبی از عهده آن بر می آید این است که خدمات هاستینگ وب را با یک سری امکانات پیشرفته تر همراه می کند و با خودکارسازی فرآیندهای مربوط به این حوزه ها، کار را برای مدیران و حتی مشتریان راحت تر می کند.
البته، تمرکز اصلی whmcs این است که یک سبد خرید کاربردی را با وبسایت ها ادغام کند تا بازدیدکنندگان با کسب اطلاعات دقیق تری در مورد خرید محصول یا سرویس موردنظر تصمیم بگیرند. ادغام WHMCS با خدمات میزبانی و اپلیکیشن ها باعث می شود که با اولین خرید، حساب کاربری مشتری ایجاد شود و وضعیت سرویس، پرداخت ها و در کل اشتراک او به صورت خودکار مدیریت و نظارت شود.
پس مدیریت صورتحساب و سفارشات، پشتیبانی از مشتریان، ارائه گزارشات مروبط به فعالیت مشتری و وضعیت اشتراک ها و … از جمله خدماتی هستند که مدیران با خرید پلن WHMCS از آنها بهره مند می شوند.
علاوه بر این موارد، WHMCS به کسب و کار کمک می کند که موارد زیر را هم به صورت خودکار مدیریت کنند:
- توسعه، دیپلوی و مدیریت خودکار سرور بازی
- ثبت خودکار دامنه، بررسی در دسترس بود دامنه، مدیریت نام دامنه؛ تمدید خودکار دامنه و …
- مدیریت ایمیل سرور به صورت خودکار برای اطلاع رسانی راحت تر از طریق ایمیل
- راه اندازی میزبانی VPN و ارائه حساب های VPN به مشتریان
و اما یکی از مهم ترین کاربردهای WHMCS، سرور مجازی است:
شرکت هایی که در زمینه ارائه میزبانی وب فعالیت می کنند، متناسب با نیاز مشتریان خود پلن های مربوط به هاست (بخشی از یک سرور) یا سرور مجازی یا اختصاصی را ارائه می دهند. مخصوصاً سرور مجازی که هم به خاطر قدرت و قیمت پایین و هم به خاطر کاربردهای زیادی که دارد، با WHMCS به شکل بهتری ارائه می شود. پلن هایی که با WHMCS ایجاد می شوند، نه تنها از هر لحاظ کامل هستند بلکه به خاطر خودکار بودن پروسه مدیریت سفارش و صورتحساب از اعتبار و قابلیت اطمینان بالاتری برخوردار هستند.
کاربرانی که به دنبال خرید سرور مجازی مناسب برای کسب و کار هستند، نیاز به اطلاعات جامع و پروسه خرید و استفاده هوشمندانه تر دارند که با WHMCS هم این ها فراهم هستند. پلن های خرید سرور مجازی شرکت آسام سرور یکی از بهترین و کامل ترین نمونه هایی هستند که نظر کاربران زیادی را جلب کرده اند.
پیش نیازهای سرور برای راه اندازی WHMCS
برای اینکه بتوانید از WHMCS و خدمات متنوع آن بهره مند شوید باید یک سری پیشنیاز های مربوط به آن را فراهم کنید. البته، با بررسی جدول زیر متوجه می شوید که اکثر وب سرور های که از PHP و Mysql استفاده می کنند، از این پیش نیازها برخوردار هستند و می توانند WHMCS را به راحتی و بدون هیچ مشکلی اجرا کنند.
نوع پیش نیاز | حداقل | مناسب ترین |
نسخه PHP | 7.2 | نسخه WHMCS 8.0 تا 8.5 – 7.4 WHMCS 8.6 به بعد – 7.4 تا 8.1 |
محدودیت حافظه PHP | 64MB | 128MB |
افزونه پایگاه داده PHP | PDO | PDO |
افزونه های PHP | Curl باSSL کتابخانه GD2 Image پشتیبانی از json XML | Iconv MBString GMP OpenSSL BC Math Intl Fileinfo |
نسخه MySQL | 5.2.0 | 5.7 |
ionCube Loader | 10.4.5 به بعد برای نسخه PHP 7.2 تا 7.4 12.0.1 به بعد برای نسخه PHP 8.1 | آخرین نسخه ionCube Loader برای نسخه PHP سرور یا سیستم موردنظر |
نحوه استفاده از WHMCS
همه چیز از خرید یک لایسنس شروع می شود. استفاده از خدمات و امکانات WHMCS نیاز به طی یک سری مراحل خرید، دانلود و نصب است که در ادامه همه این مراحل را بررسی می کنیم:
1) خرید لایسنس
اول باید به صفحه لایسنس WHMCS مراجعه کنید و بعد روی Get Started کلیک کنید تا لیست پلن های مربوط به WHMCS برای شما نمایش داده شود.
از بین پلن ها، مناسب ترین گزینه را انتخاب و خریداری کنید. البته موقع انتخاب پلن، لیستی از افزونه ها هم ارائه می شود که در صورت تمایل می توانید آن ها را با WHMCS خود ادغام کنید تا موقع کار کردن با این ابزار، تجربه بهتر و کامل تری داشته باشید.
2) دانلود و نصب نرم افزار WHMCS
بعد از اینکه لایسنس موردنظر را خریداری کردید و یک حساب کاربری برای خود ایجاد کردید. باید از صفحه اصلی روی Log in کلیک کنید تا وارد حساب کاربری خود شوید.
بعد از اینکه وارد حساب کاربری شدید، از تب Services و گزینه My licenses کلید لایسنسی که خریداری کرده اید را انتخاب کنید. البته کلیدی که وضعیت آن Active است.
اکنون دیگر نوبت دانلود نرم افزار رسیده است و برای این کار کافیست روی Download now کلیک کنید.
بعد اینکه دانلود فایل تمام شد، باید کنترل پنل سرور خود را باز کنید و این فایل zip را آپلود کنید.
پس، ابتدا روی File Manager کلیک کنید.
روی Public-html کلیک کنید و با انتخاب گزینه Upload موجود در نوار بالایی، فایل موردنظر را آپلود کنید.
بعد از اتمام آپلود، روی …Go Back کلیک کنید تا به صفحه قبلی برگردید. اگر آپلود موفقیت آمیز باشد، فایل WHMCS را در پایین cgi-bin مشاهده خواهید کرد.
برای نصب این فایل، ابتدا روی آن راست کلیک کنید و Extract را انتخاب کنید.
بعد اینکه extract تمام شد، روی فولدر whmcs کلیک کنید و از بین فایل ها، configuration.php.new را پیدا کرده و آن را به configuration.php تغییر دهید.
آدرس وبسایت خود را به صورت زیر در مرورگر وارد کنید تا اسکریپت نصب WHMCS باز شود.
http://www.example.com/whmcs/install/install.php
بعد که صفحه باز شد، Agree را بزنید و با کلیک روی Begin Installation، پروسه نصب را شروع کنید.
فرم مربوط به کلید لایسنس و سایر اطلاعات مربوط به پایگاه داده را وارد کنید و روی Continue کلیک کنید.
البته، اگر هنوز پایگاه داده را ایجاد نکرده اید می توانید به کنترل پنل خود مراجعه کنید و با استفاده از بخش Mysql Database wizard، پایگاه داده جدیدی با نام کاربری و رمز مشخص ایجاد کنید.
بعد فرم اطلاعات حساب کاربری ادمین را تکمیل کنید و complete setup را بزنید.
نصب WHMCS با موفقیت انجام شد ولی بعد از آن هم باید یک سری عملیات دیگر را هم انجام دهید.
– فولدر install را از فولدر whmcs که در سرور آپلود کردید، حذف کنید.
– لینک موجود در بخش Setup the Daily Cron job را کپی کرده و در ایجاد Cron Job جدید از بخش Cron jobs کنترل پنل استفاده کنید.
بعد از اینکه عملیات نصب انجام شد، برای پیکربندی WHMCS اول باید وارد حساب ادمین شوید و لینک ورود به این بخش پایینی صفحه نصب قرار داده شده است.
با وارد کردن اطلاعات حساب کاربری وارد داشبورد اصلی WHMCS می شوید.
بخش های اصلی محیط WHMCS
بعد از اینکه لایسنس مربوط به پلن موردنظر خود را خریداری کردید و مراحل نصب WHMCS را با موفقیت طی کردید با ورود به این ابزار با 5 بخش اصلی مواجه می شوید:
بخش مدیریتی
بخش Admin، مهم ترین بخش برنامه WHMCS است و این امکان را به شما می دهد که خدمات میزبانی شرکت و مشتریان را به طور کامل مدیریت کنید.
ایجاد مشتریان جدید، حذف مشتری موردنظر، ارئه خدمات به صورت سفارشی برای هر کاربر و همچنین پیکربندی تنظیمات کلی از مهم ترین عملیاتی هستند که با این بخش مدیریت می شود.
ویجت ها و نمودارهایی که در این بخش قرار دارند به ادمین کمک می کند به اطلاعات مهم و کلیدی راحت تر دسترسی پیدا کنند و عملکرد ماژول را نظارت کنند.
بخش مشتری
بخش مشتری، درست آن روی سکه است که فقط کاربران به آن دسترسی دارند و این بخش چشم اندازی از رابطه مشتری با شرکت را ارائه می دهد.
اطلاعاتی مثل پلن خریداری شده، قیمت پلن، تاریخ پرداخت بعدی، پرداخت های معوق، باز پرداخت و … در این بخش قرار دارند.
امکان تغییر طرح داشبورد، ویرایش منو و همچنین دسترسی راحت به فاکتورها و بخش های اطلاع رسانی و تنظیمات به کاربر کمک می کند که مشتری طرح فضای اختصاصی خود را مطابق با اولویت های خود تنظیم کند.
بخش پشتیبانی مشتری
WHMCS این امکان را به شما می دهد که کل فرآیند پشتیبانی مشتری را از داخل نرم افزار (بخش مشتری) و با استفاده از سیستم تیکت خودکار مدیریت کنید.
مشتریان برای ارتباط با تیم پشتیبانی به راحتی می توانند تیک جدید ایجاد و درخواست خود را ثبت کنند تا در اختیار ادمین قرار بگیرد.
همچنین با استفاده از امکانات این بخش می توانید مقالات و فرم های محتوایی دیگر را برای مشتریان خود منتشر کنید. این محتوا می توانند با موضوعات مختلف آموزشی، سرگرمی و … ارائه شوند.
صورتحساب خودکار
مطمئناً مدیریت صورتحساب از مهم ترین بخش های شرکت های هاستینگ است و وقتی WHMCS این کار را به صورت خودکار انجام می دهد پس محبوبیت این ویژگی بی دلیل نیست. WHMCS می تواند به صورت خودکار صورتحساب ها را ایجاد کند، آنها را برای مشتریان ایمیل کند و با پیگیری و ارسال یادآوری ها و اخطارهای لازم، پروسه کنترل و مدیریت حساب ها را راحت تر کند.
برای فعال کردن این ویژگی، کافیست به بخش Configuration بروید و System Settings را انتخاب کنید. بعد از Automation Settings روی Billing Settings کلیک کنید.
با این کار، مدیریت خودکار صورتحساب را فعال می کنید و می توانید تمام پارامترهای مهم مثل طول چرخه صورتحساب، زمان هشدارها و اخطارهای تعویق را تنظیم کنید.
تنظیمات پیکربندی امنیت
یکی از مزایای اصلی WHMCS، امنیتی است که برای شما و مشتریان شما فراهم می کند. پس برای اطمینان از اینکه از ویژگی های امنیتی استفاده می کنید یا نه، مراحل زیر را دنبال کنید.
در داشبورد Admin به بخش Configuration بروید تا مجموعه کامل تنظیمات امنیتی را مشاهده کنید. معمولاً این ویژگی ها به طور پیش فرض تنظیم شده اند و نیازی به تغییر ندارند. با این حال، برای افزایش سطح امنیت خودتان و مشتریانتان، بهتر است احراز هویت دو مرحله ای را هم فعال کنید.
ادغام WHMCS با وردپرس
WHMCS با پلتفرم های مختلفی از جمله cPanel ،AWS و PayPal قابل ادغام است که وردپرس هم یکی از آنهاست.
شرکت هایی که از WHMCS برای فروش محصولات و سرویس های خود استفاده می کنند و وردپرس را هم به عنوان فرانت اند خود انتخاب کرده اند می توانند قدرت این دو پلتفرم را با هم ادغام کنند.
با ادغام این دو می توانید صفحات فروش در وردپرس را مستقیماً از WHMCS ایجاد کنید، سفارشات را با سرعت بیشتری پردازش کنید و امکانات و قابلیت های بخش مشتری WHMCS را به صورت اختیاری در وردپرس هم ارائه دهید.
افزونه های زیادی برای ادغام WHMCS و wordpress وجود دارد که هر کدام امکانات لازم برای وارد کردن محصولات، دامنه و قیمت های WHMCS در وردپرس را ارائه می دهند. همچنین، ارائه انواع جدول ها و نمودارهای مقایسه پلن ها و قیمت گذاری ها با استفاده از کدهای کوتاه باعث افزایش کارایی صفحات وردپرس می شود.
در بین افزونه ها، WHMCS Bridge یکی از محبوب ترین رابط های بین WHMCS و wordpress است که با استفاده از نسخه رایگان آن می توانید تجربه کاربری یکپارچه و ثابتی را برای مشتریان فراهم کنید.
کلام آخر
WHMCS یکی از محبوب ترین ابزارهای لازم برای ارائه دهندگان هاستینگ است. دلیل این محبوبیت، خودکار سازی برخی از پروسه های وقت گیر است. صاحبان کسب و کار که در اجرای عملیات مربوط به ایجاد و انتشار پلن ها و مدیریت صورتحساب با دردسرهایی روبرو هستند و به جای تمرکز روی عناصر اصلی و تاثیرگذار در موفقیت، درگیر جزئیات دیگر مربوط به حساب های مشتریان می شوند، با استفاده از این ابزار می توانند یک نفس راحت بکشند.
از اینکه تا انتهای مقاله با ما همراه بودید، از شما متشکریم. امیدواریم که مطالعه این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال، درخواست و نیاز به راهنمایی، می توانید با ثبت نظر خود، با ما وارد ارتباط شوید تا هر چه زودتر به شما پاسخ دهیم.
سوالات متداول:
قیمت گذاری پلن های WHMCS چگونه است؟
در کل لایسنس این پلتفرم در سه پلن plus، Professional و Business عرضه می شود (با گارانتی بازگشت پول در دوره استفاده 30 روزه):
پلاس: 18.95 دلار - حداکثر 25 کلاینت فعال
حرفه ای: 29.95 دلار – حداکثر 500 کلاینت فعال
کسب و کار : 44.95 دلار – بیشتر از 500 کلاینت فعال