شما برای مطالعه این مقاله فقط 14 دقیقه وقت نیاز دارید

Payment gateway

آموزش چگونگی گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت

2.5/5 - (2 امتیاز)

اگر شما به فکر گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی هستید به طبع فروشگاه اینترنتی و یا وب سایتی دارید که محصول یا سرویس در آن ارائه می شود و شما قصد دارید برای تسریع در امور فروش سایتتان از درگاه پرداخت استفاده کنید که ما در این آموزش سعی کردیم تمام نکات مهم و مورد نیاز را برای شما بیان کنیم که خیلی راحت بتوانید اقدام به گرفتن درگاه پرداخت واسط و مستقیم اینترنتی کنید.

گرفتن درگاه پرداخت برای هر بخشی از وب میسر است و در هر صنفی که مشغول باشید میتوانید درگاه پرداخت مربوطه را تهیه نمائید، در این دسته مبحث از بازاریابی اینترنتی، اشاره ای به اهمیت درگاه پرداخت اینترنتی و نحوه گرفتن درگاه پرداخت را خواهیم داشت، با آسام سرور همراه باشید…

همانطور که می دانید با رشد کسب و کارهای اینترنتی روز به روز تراکنش های پرداختی در اینترنت زیاد شده است. از طرفی هر وب سایتی که خدمات یا محصولی را ارائه می کند نیازمند گرفتن درگاه پرداخت آنلاین است تا کاربران بتوانند به راحتی تراکنش های مالی خود را انجام دهند. بسیاری از افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارند با این مشکل روبرو می شوند که آیا در ابتدای کار می توان اقدام به گرفتن درگاه پرداخت آنلاین کرد یا نه؟ شاید این سوال خیلی از این عزیزان باشد. اکثرا که این طرز فکر را دارند احساس می کنند تا مجوز کار نداشته باشند نمی توانند از بانک درگاه پرداخت آنلاین برای سایت خود داشته باشند. در این آموزش قصد دارم دقیقا راجع به همین موارد صحبت کنم. پس اگر می خواهید بدانید که چگونه برای سایتمان درگاه پرداخت آنلاین بگیریم با ما همراه باشید.

معمولا برای حل یک مشکل و یا یک نیاز بهتر است که ابتدا از خود سوالاتی را داشته باشیم سپس به این سوالات پاسخی را جستجو کنیم، که من در این پست چند سوال در مورد درگاه پرداخت را مطرح کرده و به آن ها پاسخ خواهد داد تا مسیر راه بیشتر از قبل روشن باشد.

سوالات به شرح زیر است:

  1. درگاه پرداخت چیست؟
  2. چرا باید از درگاه پرداخت استفاده کنیم؟
  3. نقاط قوت استفاده از درگاه پرداخت در چیست؟
  4. درگاه پرداخت مستقیم چیست؟
  5. درگاه پرداخت غیر مستقیم؟
  6. برای کسب و کار ما درگاه مستقیم بهتر است یا غیر مستقیم؟
  7. شرایط لازم برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
  8. چگونه باید درگاه پرداخت ایجاد کنیم؟

 

درگاه پرداخت اینترنتی یک سرویس اینترنتی مالی است که برای تجارت آنلاین ارائه شده است. در درگاه های پرداخت آنلاین مشتریان از کارت های اعتباری عضو شتاب خود برای خرید از سایت های اینترنتی استفاده می کنند. درگاه پرداخت می تواند توسط یک بانک رسمی یا یک شرکت مالی غیر دولتی (خصوصی) در اختیار سایت ها قرار گیرد. درگاه های پرداخت اینترنتی برای انتقال پول، پرداخت اینترنتی قبض، خدمات موبایلی و موارد از این قبلی به کار می روند.

  • چرا باید از درگاه پرداخت استفاده کنیم؟

اگر بخواهید کسب و کار شما وجه رسمی داشته باشد و کاربران به شما اعتماد کنند استفاده از درگاه پرداخت یکی از گزینه هاست، چون معمولا سایت هایی که درگاه پرداخت آنلاین دارند یک پرسه احراز هویت را نزد ارائه دهنده درگاه پرداخت سپری کردند و کاربران به همین دلیل می توانند به شما اعتماد داشته باشند و از طرفی هم امور مالی شما توسط درگاه پرداخت آسان تر است. اگر شما درگاه پرداخت نداشته باشید و بخواهید با صورت کارت به کارت محصولاتتان را بفروشید کمی مدیریت کردن مشتریان و پرداختی ها دشوار خواهد بود. باید شماره کارت بدهید و مشتری بعد از پرداخت باید رسید پرداخت خود را به شما ارسال کند و در همین داد و ستد ها امکان دارد شما فراموش کنید که چه کاربری به شما رسید داده و چه کاربری نداده و در نهایت باعث به هم ریختگی امور مالی شما می شود. ولی با داشتن درگاه هر موقع کاربری پرداختی انجام داد، سفارش ثبت شده تغییر وضعیت داده می شود و در لیست پرداخت شده ها قرار میگیرد و خیلی راحت می توانید مدیریت کنید.

  • نقاط قوت استفاده از درگاه پرداخت در چیست؟

همانطور که در بالا به یکی از این نقاط قوت اشاره کردم میخوام در این پاراگراف هم به چند نمونه از آن ها اشاره کنم تا بیشتر تمایل داشته باشید برای گرفتن درگاه پرداخت آنلاین.

  1. مدیریت آسان امور مالی.
  2. احساس قابل اعتماد بودن سایت شما توسط کاربران.
  3. وجه رسمی داشتن کسب و کار.
  4. پشتیبانی از تمامی کارت های بانکی عضو شتاب

درگاه پرداخت اینترنتی

  • درگاه پرداخت مستقیم  یا با مجوزPSP چیست؟

به صورت کلی دو نوع درگاه پرداخت وجود دارد که یکی از آن ها درگاه پرداخت مستقیم است. در این نوع درگاه شما باید بدون واسطه و مستقیم به یکی از بانک هایی که ارائه دهنده درگاه پرداخت هستند مراجعه کنید و درخواست درگاه پرداخت دهید.

و همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به شرکت های PSP که مخفف Payment Service Provider می باشند؛ مجوز ارائه درگاه پرداخت آنلاین داده است. شرکت های دارای مجوز PSP از معتبرترین ارائه دهندگان درگاه پرداخت هستند  که تمامی پرداخت ها آنلاین را بدون محدودیت پوشش می دهند و همچنین جالب است بدانید که سایر شرکت های درگاه پرداخت همگی زیرمجموعه این شرکت ها هستند که بدون قرارداد با این شرکت ها قادر به پرداخت نخواهند بود.

تنها تعداد انگشت شماری از این شرکت ها جزو بانک های بزرگ کشور نیستند. برای بهره مندی از خدمات ارائه دهنده این شرکت ها شرایط نسبتا دشوار و زمان بری را در نظر بگیرید؛ چراکه  این شرکت ها خواستار ارائه مدارکی معتبری از جمله نماد اعتماد الکترونی و سایر اسنادلازم؛ از شما خواهند بود ولی از جهتی آسوده خاطر خواهید بود که این سخت گیری ها برای افزایش اعتبار شرکت بدون احتمال وقوع خطایی از جانب کاربر است.

نقاط قوت در پرداخت مستقیم یا با مجوز PSP

  • پایداری
  • بدون نیاز به پرداخت کارمزد بابت تسویه حساب و تراکنش
  • بدون نگرانی بابت مسدود سازی و لغو مجوز به واسطه مراجع قانونی

نقاط ضعف

  • امکان تسویه حساب در شبانه روز فقط یک مرتبه می باشد.

نحوه دریافت درگاه پرداخت بانکی مستقیم

شما می توانید بدون ضرورت به حضور در بانک؛ به صورت آنلاین و مجازی مراحل فعال سازی درگاه های گرداخت مستقیم را طی کنید.

می دانید که هر بانک درگاه خود را به شرکتی که زیر نظر خودش فعالیت دارد؛ اختصاص می دهد؛ قبل از اقدام به دریافت درگاه پرداختی ابتدا باید مطمئن شوید که حسابی در همان بانک مدنظر برای درگاه خود داشته باشید که  البته این نکته درمورد همه ی بانک ها اجباری و ضروری نیست؛ برای مثال بانک سامان بدون داشتن حساب در بانک خود امکان ارائه پورتال بانک سامان را می دهد؛ اما بانک ملت اینگونه نیست.

گام دوم کسب نماد اعتماد الکترونیکی از سایت https://enamad.ir  است. و سپس با کسب این نماد و معتبر ساختن سایت خود مراحل زیر را طی می کنید.

  1. پس از مراجعه به سایت شرکت ارائه دهنده درگاه؛ باید فرم درخواست آنلاین درگاه پرداخت بانکی را تکمیل نمایید.
  2. با بررسی درخواست شما به منظور تایید آن؛ نام کاربری، رمز عبور و شماره ترمینال به شما ارسال می شود.
  3. برای ایجاد درگاه پرداخت با برنامه نویسی به سایت خود؛ اسناد و مدارکی نیز دریافت می کنید. لازم است یادآوری کنیم که شما به کمک ورد پرس بدون نیاز به کدنویسی در سایت می توانید به راحتی این هدف را در سایت پیاده سازی کنید.
  • درگاه پرداخت واسط یا غیر مستقیم چیست؟

نوع دوم درگاه های پرداخت، درگاه های غیر مستقیم یا درگاه های واسطه ای هستند. برای فعال سازی درگاه پرداخت غیر مستقیم یا واسطه ای شما نیاز نیست که به بانک مراجعه کنید و تنها کافیست به سایت ارائه دهنده درگاه غیر مستقیم مراجعه کنید و بعد از طی کردن پرسه ثبت نام و احراز هویت می توانید درگاه پرداخت غیر مستقیم دریافت کنید.

مزیت های درگاه پرداخت واسط:

  • راه اندازی سریع
  • بدون نیاز به نماد اعتماد و مجوز
  •  دریافت کارمزد کمتر
  • امکان لینک سازی شخصی پس از ثبت نام و ایجاد درگاه
  • امکان استفاده از افزونه ها در درگاه
  • قابلیت ارائه توضیحات و انتخاب عنوان برای صفحه پرداخت
  • عدم نیاز به کدنویسی برای طراحی درگاه پرداخت
  • امکان تسویه حساب سریع

نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط

همانطور که قبلاً گفتیم؛ این نوع درگاه های پرداختی برای سایت هایی که نماد اعتماد الکترونیکی ندارد؛ مناسب است؛ زیرا در این خصوص اجبار و سخت گیری ندارد.مراحل دریافت درگاه پرداخت بانکی واسط به شرح زیر است:

  1. ورود به سایت و ارسال درخواست برای گرفتن درگاه بانکی و تکمیل فرم ثبت نام
  2. طی مراحل احرازهویت با بارگذاری مدارک مربوط به هویت و اسکن شناسنامه و کارت ملی
  3. تایید اطلاعات وارده مربوط به هویت
  4. ثبت آدرس سایت جهت دریافت درگاه
  5. تایید دامنه از طریق شرکت درگاه بانکی واسط (غیر مستقیم)
  6. دریافت API مدنظر
  7. به منظور دریافت پورسانت و واریز وجه به حساب؛ نیاز است که شماره حساب، شماره شبا، شماره کارت و… را مشخص نمایید.

با گذراندن مراحل ذکر شده می توانید به همین راحتی درگاه بانکی مورد نظر را در ساییتان فعالسازی کنید.

درگاه پرداخت واسط

 

  • برای کسب و کار ما درگاه واسط (غیر مستقیم) بهتر است یا مستقیم؟

این سوال خیلی از صاحبان کسب و کار هاست و در ابتدای کار خود دقیق مطلع نیستند که درگاه پرداخت مستقیم برای آن ها کاربردی است یا درگاه پرداخت واسط؟ درگاه پرداخت مستقیم با غیر مستقیم از نظر فنی هیچ تفاوتی با هم ندارند و هر دو مورد کار مشابهی را انجام میدهند. شرایط دریافت درگاه پرداخت مستقیم در ابتدای کار شاید کمی دشوار بنظر برسد و کاملا طبیعی است چون شما با بانک رو در رو هستید و باید تمامی مدارک و پیش نیاز های لازم را فراهم کنید اما شرایط دریافت درگاه واسط یا غیر مستقیم نسبت به بانک کمی راحت تر است و شما حتما نیاز نیست بعضی مدارکی که بانک از شما درخواست می کند را به شرکت های ارائه دهنده درگاه های واسط ارائه بدید. پس اگر در ابتدای کار هستید گرفتن درگاه پرداخت غیر مستقیم (درگاه واسط) برای شما بهتر است.

  • شرایط لازم برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟

شرایط دریافت درگاه مستقیم با درگاه واسط متفاوت است و من هر دو مورد را در ادامه به آن ها اشاره خواهم کرد.

  • شرایط گرفتن درگاه مستقیم:

  1. داشتن سایت کاملا رسمی و فعال در حوزه فعالیت درخواست شده.
  2. اخذ مجوزهای لازم رسمی از اتحادیه سمت به منظور فعالیت رسمی و قانونی.
  3. اخذ نماد اعتماد رسمی از سازمان صنعت و معدن و تجارت www.enamad.ir.
  4. داشتن حساب بانکی فعال در بانک مورد نظر.
  5. داشتن مدارک لازم برای احراز هویت حقیقی یا حقوقی.
  6. رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران داخل سایت.
  7. عدم منبع کاری حوزه فعالیت شما از نظر نظام بانکداری اسلامی.
  • شرایط گرفتن درگاه واسط یا غیر مستقیم:

  1. داشتن سایت کاملا رسمی و فعال در حوزه فعالیت درخواست شده.
  2. داشتن مدارک لازم برای احراز هویت حقیقی یا حقوقی.
  3. رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران داخل سایت.
  4. عدم منبع کاری حوزه فعالیت شما از نظر نظام بانکداری اسلامی.
کلیک کنید  آموزش صفر تا صد راه اندازی گوگل آنالیتیکس 4 [GA4] در سایت

همینطور که متوجه شدید دریافت درگاه پرداخت واسط کمی راحت تر است و شما اگر در ابتدای کار هستید بهتر است از این نوع درگاه شروع کرده و سپس بعد از گسترش کسب و کار خود اقدام به دریافت درگاه پرداخت مستقیم از بانک های رسمی کنید.

بهترین درگاه پرداخت واسط

در گزینش بهترین درگاه پرداختی واسط لازم است مواردی را زیر ذره بین قرار دهید و به آن ها توجه کنید؛ برخورداری از پشتیبانی حرفه ای فعال 24 ساعته؛ در تمام مراحل از ثبت نام گرفته تا استفاده نقش مهمی ایفا می کند و همچنین مسئله امنیت و اتصال سریع به دنبال تضمین بیشترین نرخ تراکنش موفق موارد مهم دیگری است که باید مدنظر قرار داد.

همچنین نکاتی نظیر سازگاری با همه صفحات نمایش و مورد پسند واقع شدن کاربران، تسویه سریع، قابلیت نمایش لحظه ای، امکان ایجاد درگاه های متعدد برای هر شغل و در نظر گرفتن افزونه ها و پلاگین هایی برای نصب آسان درگاه و در آخر امکان کسب درآمد وسهیم بودن در مبالغ دریافتی بین چند حساب در زمان از جمله مواردی است که برای دشتن بهترین درگاه ها باید مورد اهمیت قرار داد.

تفاوت درگاه پرداخت واسط و مستقیم در چیست؟

در درگاه های مستقیم داشتن نماد اعتماد الکترونیکی از واجبات است که در درگاه واسط این مسئله اهمیتی ندارد؛ در عوض درگاه های مستقیم را می توانید روی سایتی به طور اختصاصی با نام و لوگوی شخصی پیاده سازی کنید که در درگاه های واسط برای استفاده مستقیم باید هزینه جداگانه و یا کارمزد بیشتری پرداخت کنید.

در درگاه های مستقیم برخلاف درگاه های واسط هنگام پرداخت هزینه ای بابت کارمزد از حساب شما کسر نمی شود و یک امتیاز برتر درگاه مستقیم نسبت به درگاه واسط تسویه حساب مستقیم و پایا آن است که در درگاه واسط در صورتی که مبلغ به حد نصابی برسد امکان تسویه حساب مهیا می شود.

آخرین تفاوت جزئی این دو درگاه؛ کسر مبلغ 500 تومان از حساب هنگام پرداخت کارت به کارت در درگاه های واسط بانکی است.

 

  • چگونه باید درگاه پرداخت ایجاد کنیم؟

ابتدا شما باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید از درگاه مستقیم استفاده کنید یا درگاه واسط. من در ادامه به شما لیست درگاه های واسط و مستقیم را معرفی خواهم کرد و شما متناسب با نیاز خود می توانید اقدام به دریافت درگاه پرداخت اینترنتی کنید.

مزایا درگاه واسط زرین پال:

  • پرداخت کارمزد یک درصدی
  • دارای پشتیبانی خوب و حرفه ای
  • دارای امکانات ارسال پیامک
  • کارمزد صفر درصدی در سه شنبه های طلایی
  • رایگان بودن تسویه حساب در اولین ماه
  • اهدا 5 درصد پورسانت به ازای معرفی به کاربران
  • امکان پرداخت از طریق لینک
  • ارائه دهنده رزین کارت و اختصاص درگاه پرداخت به شغل شما
  • آسانی در مدیریت حساب و امکان بهره مندی از اپلیکیشن موبایل
  • قابلیت ایجاد و ساخت فرم مدنظر برای پرداخت با استفاده از افزونه های از قبل آماده شده برای جوملا یا وردپرس و…

معایب درگاه واسط زرین پال:

  • زمان بر بودن تسویه حساب و تاخیر بیشتر از 4 الی 6 روز برای افرادی که فاقد زرین کارت هستند.
  •  برای دریافت صدور زرین کارت و زرین گیت؛ هزینه ای مازاد دریافت می شود.

مزایا درگاه واسط آی دی پی:

  • آزادی در انتخاب حساب مقصد برای واریز، آدرس، تصویر پروفایل و عنوان در صفحه پرداخت
  • قابلیت فعالسازی پیامک، ایمیل جهت اطلاع رسانی
  • امکان اعمال اختیاری یا اجباری کردن فیلد های پرداخت برای فعالسازی یا غیر فعالسازی آن ها
  •  دستیابی به اطلاعات مربوط به پرداخت کننده نظیر؛ آدرس، ایمیل، کدملی، کدپستی و آی دی تلگرام با اجباری و اختیاری کردن فیلد ها
  • امکان تراکنش تا سقف 50 میلیون تومان
  •  قابلیت واریزی پرداختی مرتب و روزانه راس ساعت 8 صبح از  دلایل حائز اهمیت استفاده از آی دی پی است.
  • ارائه اپلیکیشن اندرویدی
  • رایگان بودن خدمات پیامکی
  • قابلیت ساخت لینک شخصی و اختصاصی برای پرداخت
  • امکانات اطلاع رسانی علاوه بر پیامک به واسطه ایمیل، ربات تلگرام، برنامه های اندرویدی
  • پی پینگ

مزایا درگاه واسط پی پینگ:

  • دریافت صفحه شخصی با نام و لوگوی تجاری شما
  • دارا بودن افزونه های پرداخت برای خرید و فروش اینترنتی
  • امکان پرداخت به واسطه کد QR
  • داشتن برنامه ی شخصی
  • امکان ثبت نام شخصی و تجاری

معایب درگاه واسط پی پینگ:

  • زمان بر بودن و کندی در تسویه حساب

گرفتن درگاه پرداخت

مزایای استفاده از پی دات آی ار

  • دریافت درگاه مختص کسب و کار شما
  • امکان ساخت و ایجاد فرم دلخواه جهت پرداخت
  • کارمزد ثابت یک درصدی برای همه درگاه ها
  • امکان استفاده از کیف پول
  • کارمزد ثابت ۱ درصد برای تمام درگاه های مستقیم و غیر مستقیم
  • فرم ساز برای پرداخت
  • امکان ایجاد کیف پول
  • ارائه درگاه اختصاصی به نام کسب و کار شما

معایب استفاده از پی دات آی آر

  • وجود محدودیت سنی برای افراد زیر 18 سال در دریافت درگاه
  • وجود محدودیت برای سایت های معمولی و نا معتبر در دریافت درگاه

این درگاه گزینه خیلی خوبی برای مشاغلی است که درآمدشان محدود به سایت کاری آن ها می باشد.

مزایا و معایب نکست پی:

  • تسویه حساب فوری
  • رایگانی کارمزد تا 45 روز
  • فعال سازی و ثبت نام سریع
  • دریافت پورسانت از طریق معرفی اعضا و کسب درآمد

معایب:

  • عدم اعطا درگاه پرداخت با برند و نام شما
  • قابلیت متصل شدن به درگاه پرداخت دو بانک مختلف

تقریبا قوانین استفاده از این درگاه ها تا حدودی برابراند و شاید در یک الی دو مورد متفاوت باشند.همچنین همانطور که اشاره کردیم در سایت مربوطه هر یک از موارد می توانید به راحتی برای ایجاد فرم درگاه پرداختی خود از افزونه های آماده با دانلود آن ها در بخش های تعیین شده روی سایت بهره مند شوید که طیف متنوع و گسترده ای دارند.

  • لیست درگاه های مستقیم:

  • درگاه بانک ملت

نشانی: تهران، خیابان دولت، خیابان دیباجی جنوبی، روبروی پارک ارغوان، کوچه مژگان، پلاک 2
تلفن تماس: 27312731-021
وب سایت: http://behpardakht.com

  • پرداخت الکترونیک بانک سامان(سپ)

نشانی: تهران، خیابان ولی‌عصر، بالاتر از میدان ونک، انتهای خیابان شهید خدامی، شماره 104
تلفن تماس: 84080-021
وب سایت: http://sep.ir

  • درگاه بانک پاسارگاد

نشانی: تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد، خیابان سرو غربی، جنب بانک پاسارگاد، شماره 52
تلفن تماس: 23505-021
وب سایت: http://pep.co.ir

  • آسان پرداخت پرشین

نشانی: تهران، خيابان کريمخان‌زند، ابتدای خيابان خردمند جنوبی، شماره 69
تلفن تماس: 83333-021
وب سایت: http://asanpardakht.ir

  • نوین آرین

نشانی: تهران، شهرک غرب، بلوار دادمان، روبروی حسن سیف، نبش کوچه صدف، ساختمان صدف، پلاک 31
تلفن تماس: 48320-021
وب سایت: http://pna.co.ir

  • تجارت الکترونیک پارسیان

نشانی: تهران، بلوار آفريقا، خيابان سايه، پلاک 8
تلفن تماس: 87-22661777-021
وب سایت: http://pec.ir

  • خدمات نوین داده ورزی سداد

نشانی: تهران، خيابان پاسداران، خیابان بوستان 5، پلاك 95
تلفن تماس: 22598009-021
وب سایت: http://sadadpsp.ir

  • سایان کارت

نشانی: تهران، بلوار میرداماد، خیابان نفت شمالی، پلاک 15
تلفن تماس: 23762376-021
وب سایت: http://sayancard.ir

  • پرداخت الکترونیک سپهر (مبنا کارت آریا)

نشانی: تهران، خیابان پاسداران، خیابان اسلامی، بوستان 9، پلاک 43، طبقه 3
تلفن تماس: 25968000-021
وب سایت: https://www.sepehrpay.com

در حال حاضر این موارد از نظر زیرساخت ارائه درگاه پرداخت در وضعیت قابل قبولی قرار دارند و سایر بانک ها هم درگاه پرداخت اینترنتی دارند ولی به صورت عمومی ارائه نمی دهند و بهتر است شما هم از این موارد استفاده کنید.پس از گرفتن درگاه پرداخت بانکی درسایت؛ شما آماده شروع فعالیت در حیطه کسب و کار خود خواهید بود؛ برای پیشرفت در شغل خود لازم است با بحث های بازاریابی نیز آشنا شوید تا کسب و کار پر رونقی داشته باشید؛ به این منظور می توانید مقاله دیجیتال مارکتینگ را بررسی کنید.

گرفتن درگاه پرداخت واسط و مستقیم اینترنتی

ارائه درگاه پرداخت بدون نیاز به سایت

اصطلاح “لینک های پرداخت” به راه حل هایی اطلاق می شود که توسط برخی از ارائه دهندگان درگاه پرداخت برای شرکت ها و افرادی که از سایت برای فروش کالاها و خدمات خود استفاده نمی کنند؛ ارائه می شود.  بسیاری از شرکت ها و افراد عرضه کننده خدمات و کالا، هزینه های راه اندازی و نگهداری یا استفاده از سایت را به علت عدم نیازشان به سایت پرداخت نمی کنند؛ این افراد برای دریافت وجه از مشتریان می توانند از خدمات لینک پرداخت برای پرداخت آنلاین استفاده کنند.

پیوند پرداخت را می توان با دنبال کردن مراحل زیر بدست آورد:
مشابه گرفتن یک درگاه پرداخت واسط، فرآیند دریافت لینک پرداخت ساده است. برای استفاده از خدمات لینک پرداخت، ابتدا باید برای یک حساب کاربری در وب سایت ارائه دهنده ثبت نام کنید. برای اثبات هویت خود، کارت ملی و کارت شناسایی خود را به سایت ارسال نمایید. در مرحله بعد کارشناسان شرکت خدماتی شرکت شما را به طور کامل ارزیابی خواهند کرد. در نهایت لینک پرداخت کمتر از دو ساعت دیگر برای شما ارسال می شود.

کارمزد لینک پرداخت

وقتی لینک پرداخت را درخواست می‌کنید، هیچ هزینه‌ اولیه ای از شما دریافت نمی‌شود، زیرا از هر تراکنشی که با استفاده از آن انجام می‌دهید؛ کارمزدی را به عنوان هزینه استفاده از خدمات آن از حساب شما کسر می شود.

با توجه به سیاست‌های کسب‌وکارهای پرداخت، ممکن است مبلغ ثابت یا درصدی از ارزش هر تراکنش را برای ارائه این خدمات کسر کنند.

درگاه پرداختی درون برنامه ای

برنامه‌های موبایل، نرم‌افزارها و سایر محصولات غیر مبتنی بر وب که به پرداخت آنلاین نیاز دارند، در مجموع به عنوان «درگاه پرداخت درون برنامه‌ای» شناخته می‌شوند. با یک پورت درون برنامه ای، مشتریان دیگر مجبور نیستند محیط برنامه موبایل را ترک کنند تا تراکنش آنلاین را انجام دهند.

یک درگاه پرداخت برای یک سرویس خاص در یک محیط نرم افزاری که به شبکه بانکی متصل شده و پرداخت ها را می پذیرد ضروری است. با این حال، تفاوتی در نحوه دریافت درگاه پرداخت در درون برنامه ای  ایجاد نخواهد شد؛ تنها تفاوت در نحوه استفاده و پیاده سازی از API مرتبط با درگاه است. اسناد API توسط همه شرکت های ارائه دهنده درگاه برای اتصال و پیوند برنامه به درگاه اینترنتی در اختیار کاربران قرار می گیرد. در حقیقت APIها، راهی برای ارسال داده به درگاه و دریافت آن به واسطه برنامه؛ هستند، به این معنی که کاربران هنگام استفاده از آنها به طور کامل از محیطی در آن فعالیت دارد؛ جدا نمی شوند.

درگاه پرداخت رایگان

در حال حاضر، چندین شرکت psp هنگام استفاده از درگاه مستقیم هزینه کارمزد از تراکنش را نمی گیرند، بنابراین می توانید به صورت رایگان از درگاه پرداخت مستقیم استفاده کنید اما اگر زمان کافی برای طی کردن فرایند دریافت درگاه پرداخت مستقیم را ندارید؛ انتخابی جز شرکت های درگاه پرداخت واسط نخواهید داشت که البته به طور استثنا شرکت های واسطی هم یافت می شود که تحت شرایط خاصی کارمزدی از حساب شما کسر نمی کنند.

بسیار خب، این هم مراحلی که شما می توانید درگاه پرداخت بانکی را روی سایتتان فعال کنید. امیدوارم این مطلب برای راحتی کار شما قدم کوچکی برداشته باشد.

نکاتی قابل توجه قبل از گرفتن درگاه پرداخت

لازم به ذکر است بر اساس قوانین جدید داشتن نماد اعتبار الکترونیکی (اینماد) و کد مالیاتی برای دریافت درگاه پرداخت از برخی  شرکت های ارائه دهنده این خدمات الزامی خواهد بود. همچنین اگر درگاه پرداخت آنلاین شما قبل از آذرماه 92 ایجاد شده باشد، غیر فعال خواهد بود و در آخر شما اجازه ندارید از لوگوی سایت شاپرک یا بانک های مورد نظر برای جلب اعتماد در درگاه پرداخت سایت خود استفاده کنید.

مدل تسویه حساب پذیرندگان چیست؟

درگاه پرداخت مستقیم روزانه طبق چرخه شاپرک روز بعد از واریز تسویه می شود.

فرآیند تسویه حساب در درگاه واسط از طریق قرارداد با ارائه دهندگان خدمات مشخص می شود که امکان تسویه سریع تا سه روز را فراهم می کند.

آیا ممکن است چندین شرکت؛ خدمات پرداخت آنلاین را برای یک وب سایت یا فروشگاه آنلاین ارائه دهند؟

بله، معمولاً استفاده از یک درگاه پرداخت برای مشاغل رایج است، اما اگر تعداد تراکنش‌های زیادی دارید و می‌خواهید شرایط متفاوتی را برای مشتریان خود در نظر بگیرید، می‌توانید از خدمات درگاه پرداخت چندین ارائه دهنده مستفیض شوید.

خلاصه

اگر دارای سایت تازه تاسیسی هستید و هنوز شرایط امکان دریافت درگاه مستقیم را ندارید؛ استفاده از درگاه واسط بهترین گزینه است و درگاه های واسط هیچ تفاوتی با درگاه های مستقیم ندارند؛ تمامی امکاناتی که یک بانک در اختیار شما قرار میدهد، درگاه های واسط هم به این صورت هستند و حتی در بعضی شرایط هم درگاه های واسط شرایط بهتری نسبت به بانک ها ارائه میدهند.

سوالات متداول:

بله با مشخص کردن درصد سهم هر ذی نفع میتونید مبلغ مد نظرتون رو با توجه به نوع محصولاتتون تعیین کنید.

خیر؛ میتونید برای پیج اینستاگرام یا هر پلتفرم دیگه ای که تحت عنوان اون فعالیت دارید، درگاه پرداخت تهیه کنید.

مطالب مشابهی که شاید علاقمند باشید

از نظر من نویسندگی باعث میشه جسارت اینو داشته باشی که هر روز بهتر از دیروز خودت باشی و اطلاعات بیشتری رو نسبت به قبل داشته باشی، در ضمن از هر جهت اطلاعات خاصی رو داشته باشی؛ ساده بگم، بهش میگن یجور پادشاهی علم، به نظر من برا همینه که میگن محتوا پادشاه است؛ کلمات نمیتونن عشقی رو که من به این حرفه دارم رو توصیف کنن؛ من عاشق کارمم و همیشه یه هدف خاص داشتم؛ پیشرفت در ساده بودن مقاله ها در حین پیچیده بودنشون، آسام سرور همون انتخابیه که باید داشته باشی، تو انتخابش شک نکن :))

دیدگاه های شما

6 دی 1400
محمد حسین

این که میتونید برای هر کسب و کاری درگاه پرداخت تهیه کرد جالبه :))

16 اردیبهشت 1402
مسعود

با سلام و احترام بنده از درگاه پرداخت رایان پی برای سایت خودم استفاده می کنم و کاملا ازش راضی هستم، تسویه ها به موقع انجام شده و چند اختلال کوچک داشتند، نرخ کارمزد هم برای من 1 درصد تا 6 هزارتومان هستش که به نظرم به صرفه هستش.

21 خرداد 1402
علی اکبر فرشباف

من تازه یک وبسایت فروشگاهی راه اندازی کردم و نیاز به دریافت درگاه پرداخت دارم. آیا همه درگاه‌های پرداخت قابلیت پشتیبانی از تمامی کارت‌های اعتباری را دارند؟

    21 خرداد 1402
    المیرا شرقی

    سلام. بله، بیشتر درگاه‌های پرداخت قابلیت پشتیبانی از تمامی کارت‌های اعتباری را دارند.

21 خرداد 1402
رشید رفیعی

آیا هزینه‌هایی برای دریافت درگاه پرداخت و استفاده ازش وجود دارد؟

    22 خرداد 1402
    المیرا شرقی

    بله یک سری هزینه ها برای نگهداری و حفظ درگاه پرداخت وجود دارد.

    21 خرداد 1402
    المیرا شرقی

    سلام دوست عزیز. بله، استفاده از درگاه پرداخت ممکن است هزینه‌هایی را به همراه داشته باشد. هزینه‌های مربوط به درگاه پرداخت معمولاً شامل هزینه‌های تراکنش، هزینه‌های ایجاد و حفظ حساب در سرویس درگاه پرداخت، و هزینه‌های برخی امکانات اضافی می‌شود. مقدار هزینه‌ها بسته به سرویس درگاه پرداخت و نوع قرارداد (ماهیانه، سالیانه و غیره) متفاوت است. بهتر است با سرویس درگاه پرداخت مورد نظر خود تماس بگیرید تا اطلاعات دقیقتری در مورد هزینه‌ها دریافت کنید.

برای دریافت این مقاله لطفا ایمیلتان را وارد کنید

می توانید مقاله را دانلود کنید یا پرینت بگیرید