با انتشار ویروس کرونا استفاده از این نرم افزار تبدیل به یک امر ضروری برای بسیاری از افراد شده است که برای مثال میتوان به دانش آموزان، دانشجویان، مدیران شرکت و کارمندان اشاره کرد زیرا به دلیل محدودیتها به وجود آمده، برگزاری کلاسها و جلسات میتواند بسیار خطرناک باشد به همین دلیل افراد برای انجام کارهای خود از نرم افزار کاربردی ادوبی استفاده میکنند. در واقع با استفاده از این برنامه افراد میتوانند بهصورت مجازی و کاملا آنلاین یک جلسه تمام عیار برگزار کنند، این جلسه میتواند هم جنبه آموزشی و هم جنبه تجاری برای شرکتها داشته باشد زیرا قابلیتهای فراوانی درون نرم افزار وجود دارد که تمام نیازهای کاربران را برطرف میکند.
قابلیتهای نرم افزار اسکای روم
زمانی که افراد قرار است از نرمافزارهای ارتباطی جدید استفاده کنند، مدام ابزارهای آنها را با محبوبترین ابزار برگزاری جلسات آنلاین یعنی اسکایپ مقایسه میکنند. نرم افزار اسکای روم هم از این قاعده مستثنی نیست و بیشتر افراد سعی دارند امکانات آن را در مقایسه با امکانات اسکایپ ارزیابی کنند.
با استفاده از نرم افزار اسکای روم میتوان هم بهصورت تصویری و هم بهصورت صوتی ارتباط برقرار کرد. تسهیلگر یا مدرس جلسه میتواند علاوه بر صحبت با تمام حاضران، فایلهایی را که تمایل دارد با دیگران به اشتراک بگذارد. علاوه بر این هر کاربر میتواند فایلهای صوتی یا تصویری موجود در سیستم خود را برای سایر کاربران پخش کند.
اما شاید بتوان جذابترین ویژگی نرم افزار اسکای روم را تخته وایت برد و قلم نوری آن دانست. با استفاده از امکانات قلم نوری میتوان یادداشتها و همچنین شکلهای مختلف را به نمایش گذاشت تا فهم مطلب سادهتر شود. این امکانات برای معلمانی که بهصورت آنلاین تدریس میکنند بسیار کاربردی است.
مزایای استفاده از نرم افزار اسکای روم
نرم افزار اسکای روم محیطی کاملا فارسی دارد و کاربرانی که در خواندن زبان انگلیسی مشکل دارند، بدون هیچ محدودیتی میتوانند از امکانات این نرمافزار ارتباطی استفاده کنند.
یکی از جالبترین ویژگیهای نرم افزار اسکای روم این است که کیفیت تصویر نمایش دادهشده برای هر کاربر وابسته به سرعت اینترنت اوست و هرچه کاربر پهنای باند و سرعت بیشتری داشته باشد، تصویر دریافتی او نیز واضحتر خواهد بود. این ویژگی اسکای روم باعث میشود در مواقعی که سرعت اینترنت کاهش پیدا میکند، ارتباط حاضران با یکدیگر قطع نشود و حتی با کیفیت تصویر پایین هم بتوانند به ارتباط ادامه دهند.
البته به دلیل قرارداشتن سرورهای اسکای روم در داخل کشور، احتمال قطعی آن بسیار کمتر است و دیگر قرار نیست مثل برقراری ارتباط در اسکایپ مدام قطع و وصل شوید. جالب است بدانید برای استفاده از اسکای روم حتما نباید نرمافزار آن را نصب کرده باشید؛ این ویژگی باعث شده است تا کاربران بتوانند تنها با مراجعه به سایت اسکای روم هم جلسات موردنظرشان را برگزار کنند. البته کاربرانی که تمایل به نصب نرمافزار داشته باشند میتوانند با نرمافزار لاگین کنند، اما با این حال کاربران مجبور نیستند حتما اسکای روم را نصب کنند.
نرم افزار اسکای روم با انواع سیستم عاملها و مرورگرها سازگار است اما بازدهی آن بر روی سیستم عامل IOS و همچنین مرورگر سافاری بیشتر بوده است. کسانی که قصد دارند به میزبانی یک شخص دیگر در اتاقهای اسکای روم عضو شوند، نیازی به لاگینکردن ندارند و تنها ثبت نام برگزارکنندهی جلسه کفایت میکند.
سرویس های اسکای روم
سرویسهای ارائهشده در اسکای روم به دو صورت رایگان و غیررایگان ارائه میشود. کاربرانی که تجربهی استفاده از اسکای روم را نداشتهاند، بهتر است در ابتدا از سرویس رایگان آن استفاده کنند.
اما کاربرانی که به کاربردهای اسکای روم باور دارند میتوانند متناسب با نیاز خود، سرویسهای مختلفی را خریداری کنند. خرید سرویسهای پولی اسکای روم بستگی به ظرفیت برگزاری جلسات و سایر نیازهای کاربر دارد.
هر روم یا اتاقی که در اسکای روم تشکیل میشود باید دارای یک نام و یک آدرس باشد. با استفاده از لینک حاوی آدرس میتوان افراد مختلف را به اتاق مربوطه دعوت کرد تا بتوانند در جلسه حاضر شوند.
مصرف اینترنت اسکای روم هم روالی کاملا منطقی دارد؛ بهطوری که اگر جلسه تنها بهصورت صوتی و زنده برگزار شود، بهمراتب اینترنت کمتری از جلسات تصویری مصرف خواهد شد.